læs de seneste nyheder om aab

Stærk forsvarsgeneral vender tilbage til AaB

30. juli 2023

Stærk forsvarsgeneral vender tilbage til AaB

30. juli 2023

Efter en sæson i FC Thy-Thisted Q vender Julie Haugaard tilbage til AaB

Hvis man har fulgt AaB i løbet af de forrige sæsoner, er Julie Haugaard ikke et ukendt navn. Den stærke forsvarsspiller spillede nemlig i klubben i sæsonen 2021/22, og hun har dermed indgående kendskab til klubben.

Hovedpersonen forklarer sin tilbagevenden med, at AaB kan bidrage til at fremme hendes udvikling, samtidig med at klubben er på vej i en spændende retning.

“Jeg valgte AaB, fordi jeg tror, at jeg kan fortsætte min udvikling i klubben. De har gang i noget spændende, og jeg håber at kunne bidrage til klubbens projekt.”

Stor rutine

Julie Haugaard kommer med en del erfaring Gjensidige Kvindeliga da hun tidligere har repræsenteret AaB, Fortuna Hjørring og senest FC Thy-Thisted Q i landets bedste række. Desuden har Julie spillet flere U-landskampe for Danmark. Den erfaring vil hun viderebringe i sit spil for AaB.

“Jeg håber selvfølgelig at bruge det (erfaringen, red.) som noget positivt, eftersom jeg har stået over for holdene før og ved, hvad det kræver at spille i ligaen. Jeg forventer at kunne bidrage med ansvar og kommunikation.”

Julie Haugaards erfaring bliver et værdifuldt aktiv for holdet i bestræbelserne på at gøre det godt i den forestående sæson. Forsvarsspillerens klare ambition er at spille i Gjensidige Kvindeligaen, når vi er på den anden side af julepausen.

“Jeg vil gerne bidrage både med og uden bold i mit spil. Derudover ønsker jeg at bidrage til holdet, så vi sammen kan ende i top 6, så det også hedder kvindeliga efter vinterpausen.”

Det er derfor en stærk profil AaB har hentet i frem mod den nye sæson.

Læs også: AaB henter midtbaneprofil i USA

Glad sportschef

Sportschef Morten Fals er også glad for det lykkedes at tiltrække en spiller af Julies kaliber tilbage til AaB. Han siger ligeledes at det egentlig var ret enkelt, da begge parter var interesseret i at få skiftet til at ske.

“Begge parter har længe gerne ville lykkes med at få en aftale på plads. Det er virkeligt en fornøjelse det er lykkes og vi ser til Julie tørner ud i den rød/hvide trøje” siger en glad sportschef Morten Fals.

Læs også: AaB henter målmand hos ligarivaler

Skal du at være partner i klubben?

Er din virksomhed interesseret i at blive en stolt sponsor af AaB og dermed støtte elitefodbolden for kvinder i Nordjylland? I den kommende sæson vil vores kampe blandt andet blive distribueret på landsdækkende tv, hvilket giver jer en fantastisk mulighed for at få eksponering foran tusindvis af tilskuere på tværs af landet.

Vi inviterer dig til at læse mere om vores muligheder og blive en del af den spændende rejse. Sammen skaber vi en stærk forbindelse mellem din virksomhed og AaB Kvindeelite, samtidig med at vi fremmer og udvikler kvindefodbolden for Hele Nordjyllands Hold!