læs de seneste nyheder om aab

Spansk midtbane-magiker forlænger med AaB

9. august 2023

Spansk midtbane-magiker forlænger med AaB

9. august 2023

Saira Posada har forlænget sin kontrakt med AaB

Til kickstart-arrangementet for Bold Med Hjertet i sidste uge dukkede der pludselig en overraskelse op. En af sidste sæsons helt store profiler Saira Posada dukkede pludseligt op. Her kunne hun offentliggøre, at hun frem mod den kommende sæson har sat sin signatur på en ny kontrakt for AaB – til stort bifald blandt de fremmødte.

Saira var netop landet i Aalborg Lufthavn efter at have opholdt sig i Spanien over sommeren, da hun ankom til arrangementet. Om kontraktforlængelsen siger hun:

“Jeg kom her sidste år med en målsætning om at rykke op til den bedste liga, og jeg kunne ikke lade muligheden for at spille i den gå forbi.”

I sidste sæson scorede Saira Posada 8 mål, og den unge midtbane-magiker håber også, at hun i den her sæson kan hjælpe holdet med at score mål og dermed skaffe holdet point.

“I denne sæson vil jeg gerne bidrage og hjælpe holdet med at få så mange point som muligt.”

Tilfreds assistenttræner

Assistenttræner Kasper Møller er også meget begejstret for at spanieren har valgt at forlænge sit ophold i Danmark.

“Vi er utrolig glade for, at vi har kunnet forlænge aftalen med Saira. Hun har gennem det seneste år været en vigtig spiller for AaB, både på og udenfor banen. Hun har med sin fremragende teknik og taktiske forståelse været en af vores nøglespillere i forårets kvalifikationsspil, og vi glæder os rigtig meget til at se hende udfolde sig i ligaen.”

Læs også: AaB forlænger med højre back

Saira Posada har tidligere repræsenteret Sevilla FC, Cádiz CF & Recreativo de Huelva of beachsoccer.

Du kan her nyde en af hendes mål fra sidste sæson.

Skal du være partner i klubben?

Er din virksomhed interesseret i at blive en stolt sponsor af AaB og dermed støtte elitefodbolden for kvinder i Nordjylland? I den kommende sæson vil vores kampe blandt andet blive distribueret på landsdækkende tv. Det giver jer en fantastisk mulighed for at få eksponering for tusindvis af tilskuere på tværs af landet.

Læs mere om mulighederne her og bliv en del af den spændende rejse. Sammen skaber vi en stærk forbindelse mellem din virksomhed og AaB Kvindeelite, samtidig med at vi fremmer og udvikler kvindefodbolden for Hele Nordjyllands Hold!