læs de seneste nyheder om aab

AaB forlænger med højre back

7. august 2023

AaB forlænger med højre back

7. august 2023

Annasofie Frederiksen spiller højre back og var i foråret med til at hjælpe holdet til oprykning i Kvindeligaen

Annasofie Frederiksen er en spændende spiller som man er glade for at have fået på plads i truppen. Det fortæller sportschef Morten Fals:

“Annasofie ved hvad der skal og vi har høje forventninger til hendes fortsatte udvikling på holdet”.

Annasofie Frederiksen fik i foråret spilletid i 9 kampe. Seks af disse optrædener kom som indskifter. Her bidrog hun særligt med sin hurtighed og sit duelspil. Annasofie har været i klubben siden 2019 og kan nu se frem til endnu en sæson i AaB. 

Annasofie har en travl kalender, så hun lagde vejen forbi sportschefen til underskrift og foto inden hun hastede videre.

Fælleskabet og udvikling

Annasofie udtaler om sit valg af forlængelse:

Jeg har valgt at forlænge min kontrakt i AaB, da jeg føler mig godt tilpas i klubben og sætter stor pris på det fællesskab der er. Fodboldmæssigt er AaB en klub hvor jeg har udviklet mig rigtig meget på de seneste par år, både på og udenfor banen. Derfor tror jeg på at det er en klub hvor jeg forsat kan udvikle mig, samt få noget konkurrence fra andre dygtige spillere.”

Kontraktforlængelsen med AaB betyder for Annasofie, at hun i den kommende sæson skal optræde i Gjensidige Kvindeliga for første gang. Annasofie siger således om sine ambitioner for den kommende sæson:

Jeg forventer at jeg bliver ved med at udvikle mig og får noget mere erfaring i form af, at spille mod nogle af de bedste hold. Samt at vi som hold spiller det bedste vi kan og kommer så langt som muligt.”

Læs også: Skal du spille Jyllandsserie?

Skal du være partner i klubben?

Er din virksomhed interesseret i at blive en stolt sponsor af AaB og dermed støtte elitefodbolden for kvinder i Nordjylland? I den kommende sæson vil vores kampe blandt andet blive distribueret på landsdækkende tv, hvilket giver jer en fantastisk mulighed for at få eksponering for tusindvis af tilskuere på tværs af landet.

Læs mere om mulighederne her og bliv en del af den spændende rejse. Sammen skaber vi en stærk forbindelse mellem din virksomhed og AaB Kvindeelite, samtidig med at vi fremmer og udvikler kvindefodbolden for Hele Nordjyllands Hold!