læs de seneste nyheder om aab

Tilskuerinformation til søndagens kamp mod HB Køge

13. oktober 2023

Tilskuerinformation til søndagens kamp mod HB Køge

13. oktober 2023

På søndag går det igen løs, når AaB Women skal op i mod de danske mestre fra HB Køge. For at gøre tilskueroplevelsen bedst mulig, samler vi her nogle af de vigtigste informationer for at gøre din kampdag så behagelig som mulig:

Dato og tidspunkt: Fanzonen åbner fra kl. 11 i Aalborg Stadionhal 3. Du kan se programmet for fanzonen her. Dørene til stadion åbner klokken 12. Der er kampstart klokken 13.

Indgangsveje: For at komme til stadion skal du bruge indgangen fra Kastetvej. Hvis du kommer fra Annebergvej, er det blot en kort tur om på den anden side af stadion.

Parkering og transport: Vi har desværre begrænset parkering omkring stadion, så vi anbefaler, at du overvejer alternative transportmuligheder. Heldigvis er der gode busforbindelser, der bringer dig tættere på kampen. Dette er en miljøvenlig og bekvem måde at komme til og fra stadion på.

Gratis offentlig transport med NT: Hvis du har en gyldig billet til kampen, gælder den også som billet i NT’s busser og NJ’s blå tog på samme dag som arrangementet. 

Sædepladser: Vores kampdag finder sted på Compleatribunen, hvor pladserne er unummerede. Dette betyder, at du har frihed til at vælge den plads, der passer bedst til dig. Så find din favoritudsigt og gør dig klar til en spændende kamp!

Boder: Der vil være en bod åbent inde på stadion, hvor du kan få stillet din sult og slukket din tørst.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte en af vores frivillige. Du vil finde dem både udenfor og indenfor stadion. Vi glæder os til, at vi sammen forhåbentligt kan hjælpe AaB Women med at hente tre vigtige point.

Læs også: Centrica Energy bliver ny hovedsponsor i AaB Women


Centrica Energy sørger for fri entré

Centrica Energy er kampsponsor og har købt alle billetterne så du kan komme gratis til fodbold. Alt du skal gøre er at bruge rabatkoden, når du vil hente dine billetter.