læs de seneste nyheder om aab

Team Hviid & Larsen deltager ved Spinning Grandprix 2024

16. februar 2024

Team Hviid & Larsen deltager ved Spinning Grandprix 2024

16. februar 2024

Team Hviid & Larsen – med den tidligere AaB-spiller Anna Larsen i spidsen – deltager i dette års Spinning Grandprix 2024. Vi har spurgt Anna Larsen, hvorfor hun har valgt at deltage:

“Hviid & Larsen støtter stolt AaB Women, fordi vi tror på deres værdi. Jeg tager personligt udfordringen op og cykler for holdet med alt, hvad jeg har. Vi håber, I vil slutte jer til os i at støtte dette arrangement, så vi sammen kan forbedre forholdene for vores fantastiske kvinder.”

Disse utrolige kvinder spiller i den øverste liga i Danmark og træner flittigt 4 gange om ugen. Til trods for deres dedikation modtager de en beskeden kompensation og har begrænset adgang til udstyr. Men deres passion og engagement er uovertruffen, og de fortjener al den støtte, de kan få.”

Hvis du vil støtte Team Hviid & Larsen kan du gøre det ved at skrive en mail til event@aabkvindefodbold.dk. Her skal du blot angive, hvor meget du ønsker at donere pr. kilometer kørt. Det er også muligt at støtte holdet ved at sende et engangsbeløb. Læs mere i linket nedenfor:

Download blanketten for at blive sponsor her

Læs også: Støt Thomas “Zjakalen” Riddersholm og Dan “Rex” Kristensen til Spinning Grandprix 2024.

Alle pengene går til at fremme kvindesporten i Nordjylland. Du kan læsere mere om arrangementet her.