læs de seneste nyheder om aab

Stærk angriber forlænger med AaB

6. august 2023

Stærk angriber forlænger med AaB

6. august 2023

Luna Sørensen har skrevet under på en ny kontrakt med AaB

Efter en længere skadespause er der endelig lys for enden af tunnelen for Luna Sørensen. Den målfarlige angriber ser ud til at blive klar til at spille igen engang i efteråret. Hvis man ikke ved, hvilken type spiller Luna er, vil hun beskrive sig selv således:

“Jeg vil beskrive mig selv som en typisk angriber, som har et godt overblik på banen og er dygtig med bolden. Med henblik på dette, er jeg spilleren, der altid er med i boksen og altid skal være først på bolden. Især i hovedspillet har jeg altid spillet en kæmpe rolle.”

Den tidligere Fortuna Hjørring spiller kan derfor godt blive et vigtigt aktiv i efteråret, når AaB spiller med i landets bedste fodboldrække.

Læs også: Vi spiller på Aalborg Portland Park

Lang skadespause

Til trods af den lange pause på sidelinjen kan den unge angriber snart øjne muligheden for at træne fuldt med resten af truppen.

“Det har været en lang proces med min knæskade, men når det kommer til genoptræningen, har jeg et tæt samarbejde med klubben og fysioterapeuterne, og jeg er kommet rigtig langt. I takt med at jeg er tilbage på banen, hvor jeg begynder at løbe, inkluderer træningen nu også boldarbejde. Dette sker to gange om ugen sammen med fysioterapeuterne i klubben. Med fokus på at styrke knæet så meget som muligt, træner jeg styrketræning hver dag.”

Ifølge planen for Luna’s genoptræning forventes det at fortsætte indtil oktober, men allerede inden længe får hun lov til at genoptage træning med holdet igen.

“Hvis alt går som planlagt og knæet er stærkt nok, så er tiden snart hvor jeg skal ud og træne med holdet!”

Glad sportschef

Sportschef Morten Fals er også glad for kontraktforlængelsen til trods for denne lange skadesperiode.

“Luna har været ude i lang tid på grund af en skadesperiode, men nu går genoptræningen godt og følges tæt af vores samarbejdspartner, Fysio Danmark. Vi håber på, at Luna kan gøre comeback henover efteråret, men vi vil ikke forcere træningen”, udtaler Morten Fals, sportschef.

Selvom skadesperioden har været lang, var der aldrig tvivl om at den talentfulde angriber skulle tilbydes en ny kontrakt:

“Vi har dog aldrig været i tvivl omkring at tilbyde Luna en kontrakt, og det er dejligt at have hende tilbage omkring truppen.”

Læs også: Bold Med Hjertet

Er din virksomhed interesseret i at blive en partner i vores klub?

Vil du gerne være en stolt sponsor af AaB og dermed støtte elitefodbolden for kvinder i Nordjylland? I den kommende sæson vil vores kampe blandt andet blive vist på landsdækkende tv. Det giver din virksomhed en fantastisk mulighed for eksponering over for tusindvis af tilskuere på tværs af landet

Find mere information om mulighederne her og bliv en del af den spændende rejse. Sammen skaber vi en stærk forbindelse mellem din virksomhed og AaB Kvindeelite, samtidig med at vi fremmer og udvikler kvindefodbolden for Hele Nordjyllands Hold!