læs de seneste nyheder om aab

Sparekassen Danmark forlænger sin hovedsponsoraftale i en historisk aftale

12. september 2023

Sparekassen Danmark forlænger sin hovedsponsoraftale i en historisk aftale

12. september 2023

Sparekassen Danmark havde frem mod lørdagens kamp valgt at forlænge sin hovedsponsoraftale med AaB Women i yderligere tre år

Af: Tobias Ashton

Til lørdagens kamp kunne stadionspeakeren på Aalborg Portland Park annoncere en historisk aftale for AaB Women. Sparekassen Danmark har nemlig valgt at forlænge sin aftale i AaB Women – en aftale der blev underskrevet midt på banen for øjnene af tilskuerne på stadion.

Kvindefodbold i fremdrift

Vi fangede derfor regionsdirektør i Sparekassen Danmark til en snak om perspektiverne i at udvide sit sponsorat i AaB Women.

“Der blæser lige nu lune vinde over kvindeidræt generelt – og kvindefodbold i særdeles efter det flotte VM. Sparekassen Danmark ønsker at støtte op om diversiteten – også i eliteidræt. Dette kombineret med, at der er kommet nye friske kræfter til AaB Women, gjorde, at vi fik lyst til allerede på nuværende tidspunkt at signalere vores opbakning over for omverdenen i forhold til dette projekt”, udtaler regionsdirekør i Sparekassen Danmark Bo Bojer.

Sportschef Morten Fals og Regionsdirektør i Sparekassen Danmark Bo Bojer

Sparekassen Danmark investerer i fremtiden – til trods for den nuværende aftale ikke er udløbet 

Timing kan ved første øjekast synes en smule atypisk, men den reelle årsag er imidlertid en anden. Sparekassen Danmark har besluttet at forlænge aftalen på baggrund af de spændende perspektiver og udsigter, som det nye projekt i AaB Women har at byde på.

“Vores nuværende samarbejdsaftale udløb faktisk først om et år, men vi vil gerne vise vores langvarige støtte, tro og tillid allerede på nuværende tidspunkt. Vi håber med dette signal at vække interesse bredt i det aalborgensiske erhvervsliv, så flere virksomheder opdager værdien i at støtte op om AaB Women”, forklarer Bo Bojer.

Støtter lokalt og hylder de mange ildsjæle

Regionsdirektør Bo Bojer og spiller i AaB Women, Chloe Allen Gorman, i Sparekassen Danmark filial på Budolfi Plads i Aalborg.

Bo Bojer sidder til dagligt i Sparekassen Danmarks bygninger på Budolfi Plads i hjertet af Aalborg. Han forklarer, at en af Sparekassen Danmarks ypperste opgaver er, at støtte gode, lokale projekter.

“Et af hovedformålene med Sparekassen Danmark er at bidrage til, at de lokalsamfund, som vi er en del af, bliver nogle endnu dejligere steder at bo og arbejde. Breddeidrætten fylder meget i vores hjerter, men for at breddeidrætten har de bedste muligheder for at blomstre, skal der også være en elite, som man kan se op til og hen imod.”

“Vi vil gerne støtte op om, at landets tredjestørste kommune har et slagkraftigt og bæredygtigt elitekvindefodboldhold – også på den lange bane”, uddyber Bo Bojer

Roser de frivillige

Bo Bojer nævner også, at et stort bidrag til et projekt som dette ikke kunne lade sig gøre uden de mange frivillige, der hjælper i klubben.

“Klubben er gennemsyret af utrættelige ildsjæle, der lægger mange kræfter og ressourcer. Men der skal selvsagt også være et solidt, økonomisk grundlag til at få projektet til at gro og vækste. Samtidig er sponsoratet en anerkendelse af alle de frivillige kræfter, der er en forudsætning for holdets succes.”

Læs også: Pressemeddelelse – Sparekassen Danmark forlænger samarbejde med AaB Women

Vil forbedre stadionoplevelsen

Ved kampene vil Sparekassen Danmark også præsentere initiativer, der sigter mod at tilføre ekstra atmosfære til kampdagene. Disse initiativer har både til formål at sikre en tryg og sikker stadionoplevelse. Alt sammen noget der skal resulterer i at tilskuerne kommer igen.

“Vi vil gerne medvirke til, at det skal være endnu mere festligt at se pigerne, når de spiller på Aalborg Portland Park. Vi er i gang med forskellige tiltag her, som vi vil afsløre i løbet af sæsonen.”

Selvom Bo Bojer ikke vil afsløre alle de tiltag vil han dig gerne løfte sløret for nogle af dem.

“I første omgang har vi udvalgt nogle kampe, som vi har købt et større antal billetter til. Billetterne vil vi bruge til at invitere kunder, forretningsforbindelser og andre til fodbold, så vi får endnu flere på stadion til at støtte pigerne. Det er en model, som vi har gode erfaringer med fra andre af vores hovedsponsorater i idrætsgrene som fodbold, håndbold, ishockey og basketball.”

På vegne af AaB Women vil vi gerne udtrykke vores taknemmelighed over for Sparekassen Danmark. Vi håber inderligt, at vores partnerskab med jer vil føre til store triumfer.