læs de seneste nyheder om aab

Landsholdsspiller forlænger med AaB

23. august 2023

Landsholdsspiller forlænger med AaB

23. august 2023

Den færøske landsholdspiller Julia Naomi Mortensen har forlænget sin kontrakt med AaB.

Af: Tobias Ashton

Julia Naomi Mortensen har valgt at forlænge sin aftale med AaB frem mod den nye sæson. Færingen har spillet i AaB siden september 2022 og var derfor en del af den succesfulde oprykningssæson.

Ved siden af sin fodboldkarriere studerer Julia medicin. Det var derfor en naturlig beslutning for hende at forlænge sin kontrakt.

“Efter den gode sæson sidste år og det gode sammenhold, vi har i truppen, føler jeg, at det er det rigtige sted at være og hvor jeg kan udvikle mig som fodboldspiller. Derudover studerer jeg medicin i Aalborg, så muligheden for at fortsætte i AaB gør det også nemmere at kombinere fodboldspil med mine studier.”

Svær balancegang mellem studie og fodbold

At jonglere mellem medicinstudiet på universitetet og samtidig spille elitefodbold kan virke som en sand udfordring, der kan få enhver til at vågne op med koldsved om natten. Ikke desto mindre har Julia udviklet en strategi, der tillader hende at værne om begge sine passioner.

“Der er ikke meget tid til andet end at træne fodbold og læse. Jeg er en del af Nordjysk Elitesport og har i øjeblikket planlagt at strække studiet over længere tid, da det ind imellem kan blive alt for stressende.”

Læs også: Canadisk bomber forlænger med AaB

Selvom den travle færøske midtbanespiller ikke skruer ned for tempoet, holder hun stadig fast i sine ambitiøse mål op til den kommende sæsons start på søndag.

“Jeg ønsker at spille så meget som muligt og samtidig bidrage med mine styrker til holdet. Vores mål som hold er at opnå en placering i top 6.”

Julia har tidligere repræsenteret HB Torshavn og AGF.

Julia Naomi Mortensen på Aalborg Portland Park

Synes du også at atleterne får bedre arbejdsvilkår?

Julia er langt fra den eneste spiller, der står over for en travl hverdag, hvor elitefodbolden skal balanceres med skole og arbejde. Vores mål er at give spillerne mere tid til at fokusere på deres fodbold, men det kræver din hjælp.

I den kommende sæson deltager vi i den bedste danske fodboldrække, Gjensidige Kvindeliga, hvor vores kampe bliver blandt andet vist på landsdækkende tv. Dette åbner op for en fantastisk mulighed for din virksomhed til at få eksponering over for tusindvis af seere på tværs af hele landet.

Derudover spilles alle hjemmekampe på det store Aalborg Portland Park, hvor der er rig mulighed for eksponering.

Lyder dette interessant?

Så kan du finde yderligere information om mulighederne for at blive en del af AaB Women. Sammen arbejder vi på at fremme og udvikle kvindefodbolden for Hele Nordjyllands Hold!