læs de seneste nyheder om aab

Den Rene Linie er kampsponsor til søndagens kamp og giver gratis entré til alle

11. september 2023

Den Rene Linie er kampsponsor til søndagens kamp og giver gratis entré til alle

11. september 2023

Når AaB Women på søndag træder på banen er det med Den Rene Linie som kampsponsor

Af: Tobias Ashton

På søndag er der lagt i kakkelovnen til en helt magisk eftermiddag. Her skal AaB Women forsøge at ride videre på den bølge af momentum, den flotte sejr over FC Thy-Thisted Q har givet.

For at give spillerne et ekstra boost har Den Rene Linie valgt at træde til som kampsponsor. De har gjort det muligt for alle at få gratis adgang, hvilket skaber optimale betingelser for, at endnu flere tilskuere fylder stadionet på søndag for at støtte spillerne. Selv har Den Rene Linie store ambitioner for kampsponsoratet:

“Vi vil utrolig gerne slå tilskuerrekord i kvindeligaen, som er på omkring de 2200. Vi sætter alt ind for at slå den rekord”, udtaler Mette.

Til at gøre det har Den Rene Linie skaffet en masse fede præmier. De vil blive delt ud til heldige tilskuere til søndagens kamp.

Mette og Rene fra Den Rene Linie omkring kampen på søndag d. 17/9 mod FC Nordsjælland

Læs også: Kampreferat: AaB Women tager historisk sejr

På vegne af AaB Women vil vi gerne takke Mette, Rene og resten af Den Rene Linie for det flotte engagement, de har lagt i at få dette event til at blive et af de fedeste, der længe er set i Gjensidige Kvindeliga. Du kan finde rabatkoden, der giver gratis adgang til kampen på Den Rene Linies Facebook.