læs de seneste nyheder om aab

Vind fede præmier – To hjemmekampe tilbage

20. november 2023

Vind fede præmier – To hjemmekampe tilbage

20. november 2023

Vi bevæger os nu ind i slutfasen af efterårssæsonen, hvor konkurrencen om top seks intensiveres. Vi har to hjemmekampe tilbage og har brug for maksimal opbakning for at opnå målsætningen om at spille Gjensidige Kvindeliga til foråret.

AaB Women – Fortuna Hjørring, torsdag d. 23. november kl. 19:00 🏟️

Allerede på torsdag venter et lokalbrag, når Fortuna Hjørring besøger Aalborg Portland Park. Vores hovedsponsor, Sparekassen Danmark, er kampsponsor og har flere konkurrencer i gang på deres Facebookside. På dagen vil Sparekassen Danmark også dele gratis skrabelodder ud med flotte præmier. Du har blandt andet mulighed for at vinde en gratis stadionplatte.

Hvis du bruger rabatkoden ”spard” kan du komme gratis ind til kampen.


AaB Women – AGF, lørdag d. 9. december kl. 13:00 🎄**

Den sidste hjemmekamp i sæsonen er mod AGF, vores direkte konkurrenter i kampen om top seks. Det lover en utrolig spændende kamp på Aalborg Portland Park.

Hvis du bruger rabatkoden ”jul”, får du gratis billetter til kampen.

Gratis æbleskiver og autografkort 🎁

Vi ønsker, at dette bliver et juleeventyr med sejr over AGF. Derfor er der efter kampen mulighed for at ombytte din billet til æbleskiver og en varm drik, serveret af AaB pigerne i cafeen i foyeren. Pigerne uddeler samtidig autografkort som tak for din opbakning. Det er også her muligt at hente din AaB Women trøje, hvis du har bestilt en. Har du ikke bestilt din trøje endnu, er der stadig mulighed for at nå det. Men tøv ikke for længe – salget lukker d. 1. december. Læs mere her.