læs de seneste nyheder om aab

Truppen udtaget til første turneringskamp ude mod FC Thy – ThistedQ

4. marts 2021

Truppen udtaget til første turneringskamp ude mod FC Thy – ThistedQ

4. marts 2021

Cheftræner Martin Dale Stephens har sat navn på de 18 spillere, som skal forsøge at besejre thyboerne fredag aften.

På fredag er ventetiden forbi og der skal igen spilles om point i Gjensidige Kvindeliga. Der er to kampe tilbage af den ordinære turneringsplan, som aldrig blev færdig spillet i efteråret grundet covid-19.

AaB mandskabet har henholdsvis fredagens udekamp mod FC Thy – ThistedQ samt en hjemmekamp mod Brøndby tilbage.

Forud for kampen i Thisted udtaler cheftræner, Martin Dale Stephens følgende:

Først og fremmest er det skønt at skulle spille om point igen! Vi har nu brugt de sidste par måneder på at justere taktiske elementer, samt bringe spilleren i den rigtige form. Nu glæder vi os til at vise os frem og forhåbentligt tage hjem fra Thisted med en sejr i bagagen.

Jeg synes spillerne har trænet og spillet godt i opstarten og de har vist meget lovende takter i de seneste træningskampe.

Truppen er mere eller mindre skadesfri, så det har været en svær beslutning at skære det ned til de 18 spillere, som er udtaget til fredagens kamp.

Følgende spillere er udtaget til fredagens kamp

1. Line Andersen (M), 3. Emma Nøddelund, 4. Stine Naur, 5. Linea Lundbo 6. Gry Thrysøe, 7. Cille Holst, 8. Pernille Pedersen, 9. Mathilde Rasmusssen 10. Julie Madsen, 11. Maggie Bell, 12. Jessica Miclat, 13. Sofie Lybæk, 15. Stine Riisberg, 17. Louise Dupont, 20. Cornelia Kramer, 22. Simone Pedersen, 23. Signe Lundgaard og 25. Maja Baun (RM)