læs de seneste nyheder om aab

Trænerteam takker af i AaB

1. december 2022

Trænerteam takker af i AaB

1. december 2022

Trænerteam takker af i AaB Kvinde Elitefodbold A/S, for 1. Division, efter netop at have sikret AaB’s kvindehold en plads til næste års Gjensidige Kvalifikations-liga.

Kristoffer Kvistgaard & Thomas Bjerregaard, som har dannet trænerduo i denne efterårssæson, meddelte i lørdags, efter 2-0 sejren over OdenseQ, at begge takker af i AaB, når den sidste træning afvikles på torsdag d. 1/12.

De to trænere trådte til i juli måned hvor deres første og største opgave var, at etablere et helt nyt hold der kunne konkurrere med omkring en top 4-placering, der giver adgang til kval-ligaen. En målsætning der skulle være med til, at man i Aalborg forsat kunne få mulighed for at konkurrere imod de bedste hold i Danmark.

Sæsonen i sig selv er sluttet over al forventning.
Der er blevet etableret et helt nyt hold med en gennemsnit alder på 20 år, hele 17 spillere har fået debut, man klarede målsætningen med top-4, man blev nr. 1 i ligaen, samt, man gik ubesejret igennem ligaen med 9 sejre, 5 uafgjort og 0 nederlag i 1.Division.

Både Kristoffer og Thomas er kommet med en lille udtalelse:

Kristoffer:
“Det er lidt vemodigt at skulle takke af i AaB, efter en helt og aldeles fantastisk efterårssæon.
Men jeg vil gerne starte med at sige et stort tak til det samarbejde jeg har haft med Thomas her i efteråret, og et tak til staben omkring.
Der skal også lyde et stort tak til truppen, det har virkelig været en fornøjelse at få lov til at arbejde med sådan en flok motiverede, dedikerede og dygtige gruppe spillere. Og et tillykke med de bedrifter I har været med til at skabe i dette efterår – at vi har klaret alle vores tre målsætninger (top-4, 1st plads og ubesejret) er fuldstændig fantastisk.

Nu venter der andre opgaver for mig i det færøske, hos Klaksvik, hvor jeg fra start næste år, påbegynder en ny funktion som cheftræner for deres kvindehold, akademitræner og andre funktioner i klubben.

Jeg ønsker jer derfor alt det bedste fremadrettet – det har I fortjent”.

Thomas:
“Først og fremmest vil jeg sige et specielt tak til min makker, Kristoffer Kvistgaard for det gode samarbejde i de sidste 5 måneder, og tak til alle andre der har været involveret i den kæmpe bedrift at blive nummer et i 1 division, samt nr. 9 i Danmark uden at tabe en kamp i ligaen. Med en opstart hvor truppen kun besad 8 spillere og vi endte på 22 spillere.

Nu vil jeg gå på vinterferie og i den ombæring finde ud af, hvad der skal ske med fodbolden fremadrettet. Pt. er jeg kontaktfri.

Lad mig slutte af med at sige det har været en fornøjelse at træne AaB Kvinde Elitehold og ser frem til at følge dem fremadrettet. Alt held og lykke til alle omkring holdet samt spillere”
.

Der kommer en udmelding fra klubben angående trænersituationen for næste år, snarest.