læs de seneste nyheder om aab

Topscorer skriver under på permanent kontrakt i AaB

21. juli 2023

Topscorer skriver under på permanent kontrakt i AaB

21. juli 2023

Efter et succesfuldt låneophold i foråret er Thea Rhode og AaB blevet enige om at gøre opholdet permanent.

Thea Rhode

Hvis ikke det er et navn du allerede kender, så kommer du til at lære det. Thea Rhode kommer fra den meget talentfulde årgang 2003 og har flere u-landskampe for Danmark. I foråret var hun på lån i AaB, hvor scorede 10 mål i 10 kampe. Dermed blev hun suveræn topscorer i Gjensidige Kvindeliga Kvalifikationen. Hun er nu skiftet på en permanent aftale fra Fortuna Hjørring til AaB.

Sportschef Morten Fals og Thea Rhode står her med vores hjemmebanetrøje, hvorpå hovedsponsor Sparekassen Danmark pryder trøjen.

Thea Rhode siger selv om skiftet:

”Jeg valgte at skifte permanent til AaB, da jeg har kunnet mærke en god udvikling igennem det sidste halve år på banen, men også lige så meget uden for banen. Hermed har jeg også fået en god relation til mine trænere Claus og Kasper. Det betyder også lige så meget for mig som spiller, så jeg kan blive ved med at udvikle mig og turde lave fejl til træning og i kamp.”

Rhode er godt klar at det er nogle svære modstandere, AaB skal op mod i efterårssæsonen, men hun peger på hvad der skal få holdet sejrrigt ud af opgørene:

”Jeg tror på, at det projekt, AaB er i gang med lige nu, kan vi komme langt. Vi i AaB er et ungt hold, som altid vil kæmpe og løbe for hinanden. Det er nogen gange det, vi kan vinde nogen af de svære kampe på.”

Målsætning for sæsonen

At hun scorede 10 mål i 10 kampe, kom selv bag på Rhode. Hun mener at hendes vilde målhøst skyldes et fantastisk sammenhold i truppen.

”10 mål i 10 kampe var slet ikke noget, jeg havde regnet med, jeg skulle gå ind og gøre. Men jeg har haft nogle dygtige piger rundt om mig, som har været en stor betydning for, at jeg har kunnet lave de 10 mål. Det har også været en af de store grunde til, at jeg har valgt at blive i AaB.”

”Jeg håber, jeg kan gå ind og hjælpe holdet med at lave mål i den kommende sæson. Det er i hvert fald det, jeg vil arbejde hårdt for i sæsonen, så jeg kan stå så klar, når vi starter første kamp op igen imod Brøndby.”

Læs også: Vi starter sæsonen i Brøndby

Selv ser Thea Rhode gode forudsætninger for at udvikle sit spil på bolden i AaB.

”Jeg tror på, at mit skifte til AaB vil være med til at udvikle mig til at blive bedre på bolden og blive mere sikker på, at jeg tager de rigtige beslutninger i de svære kampe.”

En god afslutter

Også Cheftræner Claus Bech Jørgensen ser frem til det fornyede samarbejde. Han er glad for at truppen har fået tilført en spiller i truppen, der har vist sig at være ufatteligt træfsikker.

“Thea er en spiller med masser af potentiale. Hun er fysisk stærk og er en god afslutter, både med fødderne og i luften. Hun er stadig meget ung og har enormt meget at lære, men hun er sulten på at forbedre sig. Thea har haft flere klubber på det sidste, men i AaB er hun faldet godt til i truppen, og hun bidrager både på og udenfor banen. Hun er vellidt af alle, og vi føler, at vores rammer giver hende de bedste muligheder for at fortsætte sin udvikling.”

Sportschef Morten Fals og Thea Rhode underskriver kontrakten.

Thea Rhode har tidligere en baggrund i Hatting IF, Lyseng, AGF & Fortuna Hjørring.

Begejstret sportschef

Det er ikke kun Rhode selv, der er begejstret for skiftet. Sportschef Morten Fals er glad for det lykkedes at overtale topscoreren til at skrive under på en permanent kontrakt:

”Jeg er meget tilfreds meget signingen, den er vigtig for holdet men også for humøret i truppen. Herudover håber vi Thea kan fortsætte hendes gode udvikling i AaB samt fortsætte med at producere en masse mål”.

Et stort tak til alle vores sponsorer

Der skal lyde et stort tak til alle vores sponsorer. Uden jeres flotte engagement i klubben ville en signing som denne aldrig kunne lade sig gøre.

”Vi er taknemmelige over, at vi trods den korte forberedelse allerede har opbakning fra erhvervslivet og folk, som vil hjælpe og støtte op om AaB Kvindefodbold. Generelt synes omgivelserne, at det er fedt, at AaB fortsat har et hold i den bedste række i Danmark.”

“Vi har brug for alt den støtte vi kan få – store som små sponsorer – i bestræbelserne på et bæredygtigt projekt samtidig med vi kan sammensætte en god og spændende trup af egne lovende spillere bakket op af topspillere som Thea fra andre landsdele og lande”, fortæller en tilfreds Morten Fals.

Skal du være partner i klubben?

Er din virksomhed interesseret i at blive en stolt sponsor af AaB og dermed støtte elitefodbolden for kvinder i Nordjylland? I den kommende sæson vil vores kampe blandt andet blive distribueret på landsdækkende tv, hvilket giver jer en fantastisk mulighed for at få eksponering for tusindvis af tilskuere på tværs af landet.

Læs mere om mulighederne her og bliv en del af den spændende rejse. Sammen skaber vi en stærk forbindelse mellem din virksomhed og AaB Kvindeelite, samtidig med at vi fremmer og udvikler kvindefodbolden for Hele Nordjyllands Hold!