læs de seneste nyheder om aab

To stærke teams stiller til start

23. februar 2024

To stærke teams stiller til start

23. februar 2024

Team Centrica Energy & Team Kvindeværket er også klar til start ved dette års Spinning Grandprix 2024. De to hold takkede begge ja til at deltage, da vi tidligere på året afholdte Women Empowered på Aalborg Portland Park. Du kan se hvordan arrangementet forløb her.

Download blanketten for at blive sponsor her

Team Centrica – Et hovedsponsorat der skal styrke ligestilling

Centrica Energy har siden efteråret 2023 været hovedsponsor for AaB Women, og i samarbejde med dem afholdte vi et flot arrangement på Aalborg Portland Park i forbindelse med kampen mod HB Køge. En kamp, hvor vi blandt andet slog vores egen tilskuerrekord.

Centrica Energys engagement i kvindelig topfodbold er helt uvurderligt, og derfor er de selvfølgelig også at finde til Spinning Grandprix 2024.

Team Kvindeværket – Cykler for ligestilling

Arrangementet Women Empowered blev som nævnt også afholdt i samarbejde med Kvindeværket. Aftenen var en succes, hvor nogle af Danmarks stærkeste kvindelige foredragsholdere kiggede forbi og holdt inspirerende oplæg. Hos Kvindeværket er der plads til alle typer kvinder. Fællesnævneren er, at de støtter kvinder på tværs af alle brancher. Derfor er Team Kvindeværket også klar til at træde i pedalerne, når der skal samles penge ind til at styrke den kvindelige elitesport i Nordjylland.

“Når jeg ser kvinder i en bestemt branche kæmpe som en minoritet, er jeg altid klar til at støtte dem. AaB Women kæmper en sej kamp for respekt og støtte, mens de jonglerer med lange timer og minimal belønning – det er ikke acceptabelt i 2024. Jeg vil støtte, selvom min spinning-erfaring er begrænset, fordi deres kamp er vigtig, og din støtte betyder alt. Kom og vær med!” siger Line Hjerrild.

Sådan støtter du de to teams

Det er muligt at støtte ved at give et beløb pr. kørt kilometer eller et fast beløb. Hvis du ønsker at donere et beløb kan du kontakte Simon på event@aabkvindefodbold.dk.

Pengene går til at udvikle kvindeidrætten i Aalborg. Du kan læse meget mere om arrangementet her.