læs de seneste nyheder om aab

Tilbud til dit pige/kvindehold – Få en bus og billet betalt til AaB Women – Kolding IF kampen!

1. november 2023

Tilbud til dit pige/kvindehold – Få en bus og billet betalt til AaB Women – Kolding IF kampen!

1. november 2023

AaB Women og Bugges Have- og Viceværtsservice inviterer alle pige-/kvindehold til topfodbold i Kvindeligaen

Kalder alle fodboldpiger/kvinder samt trænere og i de nordjyske klubber.

Vi vil gerne invitere jer en tur på Aalborg Portland Park, lørdag d. 11. november, når AaB Women står overfor en spændende kamp hjemme mod topholdet i Gjensidige Kvindeliga, Kolding IF.

Vi ønsker at skabe en fantastisk oplevelse med fuld opbakning fra jeres pige og kvindehold herunder trænere, ledere samt forældre og søskende.

Vi håber I vil lave en tur for hele holdet, afdeling og komme en tur på stadion.

Alle kan komme med

I samarbejde med kampsponsor Bugges Have- og Viceværtservice er der sørget for, vi sender en gratis bus afsted efter spillere, ledere og forældre/søskende ligesom I modtager gratis billetter til arrangementet. Det eneste krav er, at I samler mindst 25 personer. Hvis klubben ikke når op på 25 personer, vil vi desværre ikke kunne arrangere transport, men alle tilmeldte vil stadig kunne få gratis billetter til kampen.

Før kampen har vi optakt i fan foyeren og efter kampen underskriver spillerne autografkort også i foyeren.

Vi har også en spændende konkurrence kørende! 🏆

Den klub, der kan samle flest tilskuere, vil vinde en eksklusiv træningssession med vores dygtige spillere og trænere. Ja, du læste rigtigt! Hvis jeres klub har flest tilmeldinger, vil vi komme ud til jer og afholde en træning på liganiveau.

Hold øje med vores Facebook-side, hvor der før kampen vil være en konkurrence, der giver dit hold mulighed for at være indløbsbørn til kampen 🎉

For at tilmelde dit hold bedes i senest give tilbagemelding pr. mail til event@aabkvindefodbold.dk senest den 7. november med antallet af personer fra klubben, der deltager, samt hvor I vil samles op. I hører nærmere fra os ved tilmelding.

Har i yderligere spørgsmål er i velkomne til at kontakte Jeppe på tlf.: +45 25 16 01 34 eller på mail aab@aabkvindefodbold.dk.

Vi glæder os til at se jer til en fantastisk fodboldoplevelse!