læs de seneste nyheder om aab

Team FitMom, Team Skipper Clement Skolen & Team Bugges Have- og Viceværtsservice stiller til start

21. februar 2024

Team FitMom, Team Skipper Clement Skolen & Team Bugges Have- og Viceværtsservice stiller til start

21. februar 2024

Når Spinning Grandprix 2024 løber af staben d. 15. marts i Aalborg Storcenter, bliver det med deltagelse af Team FitMom & Team Bugges Have- og Viceværtsservice.

Download blanketten for at blive sponsor her

Team FitMom – En meningsfyldt deltagelse

Modsat de andre hold ved dette års Spinning Grandprix 2024 stiller Team FitMom, ved Helene Bach Ørvad & Rikke Bundgaard, til start med to cykler. Det er ikke helt tilfældigt, at Team FitMom stiller med to hold, da de gerne vil vise, at kvinder ikke behøver at gå på kompromis:

“Vi støtter dansk kvindeidræt for at sikre, at kvinder ikke behøver at vælge mellem deres sportskarriere og moderskab. Vi ønsker at give kvinder de bedste betingelser for at opnå en sund graviditet, en tryg fødsel og en korrekt genoptræning efter fødslen.”

Du kan læse mere om FitMom Aalborg, og hvad de tilbyder på deres hjemmeside.

Team Bugges Have- og Viceværtsservice – “Et spændende projekt med et vigtigt formål”

En af AaB Women’s mest aktive sponsorer gennem efteråret, er selvfølgelig også at finde på startlisten til dette års Spinning Grandprix 2024. Team Bugges Have- og Viceværtsservice, med Anders Bugge som kaptajn, er utroligt glade for at være med, og han håber, at arrangementet kan være med til at flytte holdet i kampen om at blive en ligaklub igen. Samtidig ser han partnerskabet som utroligt værdifuldt for sin virksomhed.

“Vi er stolte af at støtte AaB Women. Det er et spændende projekt med et vigtigt formål. Vi har været en del af holdets rejse fra dag ét spillerne har imponeret os fra starten. Vi oplever stor værdi i vores sponsorat”, siger Anders Bugge.

De tredje team er Skipper Clement skolen, der også en loyal sponsor for AaB Women.

Sådan støtter du de tre teams

Det er muligt at støtte ved at give et beløb pr. kørt kilometer eller et fast beløb. Hvis du ønsker at donere et beløb kan du kontakte Simon på event@aabkvindefodbold.dk.

Pengene går til at udvikle kvindeidrætten i Aalborg. Du kan læse meget mere om arrangementet her.