læs de seneste nyheder om aab

Skipper Clement Skolen bliver partner i Bold Med Hjertet

5. september 2023

Skipper Clement Skolen bliver partner i Bold Med Hjertet

5. september 2023

AaB Women har indgået et samarbejde med Skipper Clement Skolen i Aalborg

Af: Tobias Ashton

Skipper Clement Skolen har valgt at blive partner i AaB Women’s projekt Bold Med Hjertet. Med deres engagement i AaB Women ønsker Skipper Clement Skolen at sætte fokus på deres nye sportslinje for de kommende 10. klasseselever. Planen er på sigt, at en eller flere af AaB Womens spillere skal tilknyttes idrætslinjen.

“Vi har et nyt tiltag her på skolen, hvor vi gerne vil give et tilbud til de unge mennesker, som gerne vil gå i 10. klasse, men også gerne vil have optimale betingelser for at dyrke deres sport,” fortæller skoleinspektør Peter Würtz.

Det kan nemlig være svært for eleverne at kombinere deres idræt med skolen, fortæller han ligeledes. Derfor skal tiltaget være med til at hjælpe eleverne med at strukturere en hverdag, hvor høj faglighed i skolen og idrætten går hånd i hånd.

“Vi kan mærke, at de unge mennesker har brug for tid, og de har brug for overskud, hvis de skal gøre mere ud af deres idræt, og det vil vi gerne gå dem i møde med. Vi tror godt på, at man kan kombinere høj faglig indlæring, samtidig med at man også får passet sin sport,” fortæller Peter Würtz.

På mandag, d. 11. september kl. 19, holder skolen et infomøde om den nye idrætslinje, hvor alle interesserede kan komme og høre om den nye linje.

Læs også: AaB Women blev hyldet på Aalborg Portland Park

Peter Würtz om partnerskabet og den nye idrætslinje

Kom og mød dem på til kampen på lørdag

Når vi på lørdag spiller hjemme på Aalborg Portland Park, vil Skipper Clement Skolen også være til stede ud foran stadion. Her vil de stå klar til at snakke med interesserede elever og forældre om den nye idrætslinje.

Udover dette vil skolen senere på sæsonen have mulighed for at invitere alle elever, lærere og forældre med på stadion til en hyggelig dag.

Vi vil gerne sige tusinde tak til Skipper Clement Skolen for at blive partner i Bold Med Hjertet. Vi er sikre på, at vi med jeres engagement sammen kan skabe uforglemmelige oplevelser på tværs af skolen og idrætten.