læs de seneste nyheder om aab

Skal du være en del af AaB-familien?

27. juli 2023

Skal du være en del af AaB-familien?

27. juli 2023

Vil du være en del af holdet bag Hele Nordjyllands Hold? Så mangler vi dig!

Vil du have muligheden for at komme helt tæt på AaB og modstandere som Brøndby IF, FC Nordsjælland & HB Køge? Så får du her en helt unik mulighed.

Når AaB Kvindeelite tørner ud på banen i august for at indlede deres spændende sæson i Gjensidige Kvindeliga, står de ikke alene. Bag enhver succesfuld fodboldklub er der en dedikeret gruppe af frivillige, der arbejder utrætteligt for at sikre, at kampe og begivenheder forløber gnidningsløst. Og det er netop derfor, vi har brug for dig!

At være en del af det frivillige hold er en unik chance for at engagere dig i kvindefodbolden, der er i eksplosiv vækst og samtidigt blive en del af et fantastisk fællesskab. Uanset om du er en erfaren fodboldentusiast eller en person med interesse for at hjælpe til, byder vi alle velkomne med åbne arme.

Kampene vil både foregå på Aalborg Portland Park og ude på Hornevej.

Så hvis du har lyst til at være med til at skabe uforglemmelige øjeblikke på og omkring fodboldbanen, og hvis du ønsker at være en del af AaB Kvindeelites spændende rejse, så tøv ikke med at tage kontakt. Sammen kan vi gøre denne sæson til noget helt specielt!

Vi glæder os til at byde dig velkommen og skabe uforglemmelige minder sammen på fodboldbanen!