læs de seneste nyheder om aab

Samarbejde stopper

8. november 2021

Samarbejde stopper

8. november 2021

AaB Kvinde Elitefodbold og sportschef Regin Iversen har valgt at stoppe samarbejdet. Det sker med øjeblikkelig virkning.

-Efter et hårdt efterår har vi evalueret og synes, at der er brug for nye øjne til at se på det sportslige set-up, siger Kjeld Simonsen fra AaB Kvinde Elitefodbold.

Han understreger, at klubben har været glade for samarbejdet med Regin Iversen og har sat pris på hans engagement og det store arbejde, han har lavet i klubben.

Regin Iversen kom til AaB Kvinde Elitefodbold som sportschef tilbage i februar. Han respekterer klubbens beslutning om at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

-Når man ikke er enige om den fremtidige strategi, må samarbejdet ophøre – det kan ikke være anderledes. Jeg har nydt min tid i klubben og ønsker den al mulig held og lykke fremover. Det har klubben fortjent, specielt spillerne, men også den hårdt arbejdende stab, udtaler Regin Iversen.

AaB Kvinde Elitefodbold ligger lige nu sidst i Gjensidige Kvindeliga og skal til foråret spille kvalifikationsspil om at forblive i rækken.

-Vi føler ikke helt, at vi har fået det antal point, som vores spil berettiger til. Vi har tabt en del tætte kampe med kun et enkelt mål – senest til de forsvarende mestre fra HB Køge. Men vi tror fuldt og fast på, at vi også til næste sæson er en del af landets bedste række, siger Kjeld Simonsen.