læs de seneste nyheder om aab

Regin Iversen ny sportchef i AaB Kvinde Elitefodbold

18. februar 2021

Regin Iversen ny sportchef i AaB Kvinde Elitefodbold

18. februar 2021

AaB Kvinde Elitefodbold har ansat tidligere sportschef i FC Thy ThistedQ, Regin Iversen, som ny sportschef i klubben.

Vi har taget en snak med den nye sportschef omkring hans forventninger til arbejdet som sportschef i AaB Kvinde Elitefodbold, samt hvordan han kan bidrage til den fortsatte udvikling i klubben.

”Det bliver en spændende opgave, i en spændende klub med masser af potentiale, som skal udnyttes – det er noget jeg virkelig ser frem til og som jeg er sikker på bliver rigtig godt.”

Regin Iversen kommer fra en tidligere stilling i FC Thy Thisted Q, og det bliver selvfølgelig mærkeligt at skulle starte med den første kamp i Thisted, det kan jeg jo ikke rende fra, udtaler Regin Iversen.

”Jeg har været i Thy i 20 år med de sidste tre som sportschef med okay resultater, som man siger på nordjysk, så det bliver uden tvivl mærkeligt at skulle vende derop som modstander, men det kan jeg sagtens skille af. Jeg ser frem til opgaven her i AaB Kvinde Elitefodbold og det opgør bliver selvfølgelig med rød-hvide briller på.”

”Fra min tid i FC Thy Thisted Q har jeg selvfølgelig gjort mig nogle vigtige erfaringer, omkring hvordan man lag for lag bygger et hold og organisation op uden at forcere for hårdt, men stadig får den fulde værdi ud af det, da det ikke vælter med penge i kvinde-pige fodbold. Det er derfor vigtigt at kunne lægge på lag for lag på den rigtige måde og de erfaringer vil jeg helt sikkert drage udnytte af i min nye rolle i AaB Kvinde Elitefodbold.”

Regin Iversen skal mandag aften mødes for første gang med spillertruppen og hertil udtaler han.

”Jeg ser utroligt meget frem til at møde spillertruppen i aften. Nu har jeg siddet som sportschef i anden klub, hvor vi har haft lidt kendskab til nogle af spillerne i truppen, da jeg ser utrolig meget talent og potentiale i AaB-mandskabet og det potentiale ser jeg meget frem til at få lov til at arbejde med og bidrage til at føre ud på fodboldbanen.”

Rishøjs Corner har fanget direktør i AaB Kvinde Elitefodbold, Pia Nielsen, og vil du høre hende sætte ord på ansættelsen af, Regin Iversen, så følg linket herunder

Se interview med direktør, Pia Nielsen, her.