læs de seneste nyheder om aab

Pressemeddelelse: AaB Women byder ny cheftræner Jack Hansen velkommen

19. juni 2024

Pressemeddelelse: AaB Women byder ny cheftræner Jack Hansen velkommen

19. juni 2024

Af: Mathias Bryde & Tobias Ashton

AaB Women er glade for at kunne præsentere ansættelsen af Jack Hansen som ny cheftræner for klubbens kvindehold.

“Jack har stor erfaring med kvindefodbolden, hvor han har trænet ASA i fire år. Jack passer godt ind på vores profil, da han har nogle stærke værdier, der stemmer overens med det nye setup, som AaB Women skal i gang med,” udtaler sportschef Morten Fals.

Jack Hansen er kendt for sine kompetencer inden for individuel spillerudvikling samt at skabe et stærkt kollektiv. Herudover er han en kulturbærer og forstår nuancerne i elite- og breddemiljø samt ikke mindst klub- og foreningskulturen, som emmer af god energi i AaB.

Jack vil komme til at have en central rolle i at samle og sparre med holdene, trænere og ledere omkring AaB Women samt ikke mindst i overgangen fra ungdom til senior.

“Jack har nogle gode kompetencer med vidensdeling, udvikling samt at drage nytte af de erfaringer og kompetencer, som er omkring ham. Med de dygtige ungdomstrænere, vi har i AaB Pigeafdelingen, skal vi nok lykkes med en rød tråd op gennem rækkerne.”

Læs også: AaB Women sætter ny kurs med fokus på danske talenter

“Det er vigtigt, at vi får løftet transitionsarbejdet fra U16-19 og op mod AaB Women, så vores dygtige spillere føres sikkert frem og udvikler sig i rette tempo, så vi over de næste år ser en række unge talenter lokalt og nationalt folde sig ud i AaB Women-trøjen”, tilføjer Morten Fals.

Stort tak til den afgående træner

Samtidig vil vi gerne rette en stor tak til den afgående cheftræner, Claus Bech Jørgensen, for hans dedikation og indsats i klubben.

“Claus har gjort et stort stykke arbejde, men vi var også enige om, at den nuværende situation kalder på en anden trænerprofil end ham,” forklarer Morten Fals.

“Claus er top professionel, og vi har alle lært utroligt meget af ham. Vi vil gerne ønske ham alt muligt held og lykke i trænerkarrieren.”

Vi ser frem til en spændende fremtid med Jack Hansen ved roret og er sikre på, at hans erfaring og værdier vil bidrage positivt til udviklingen af kvindefodbolden i AaB Women.