læs de seneste nyheder om aab

Optakt til ASA

2. juni 2021

Optakt til ASA

2. juni 2021

Vi har fanget cheftræner Claus Larsen til en snak omkring lørdagens kamp i Aarhus og vejen dertil.
Læs med herunder.

Efter sidste weekends overbevisende udesejr over Sundby på 3-1, glæder vi os helt vildt til den sidste kamp på udebane mod ASA Århus.

Hvordan har de sidste 7 uger været med holdet?
Nu har jeg haft ansvaret i de sidste 7 uger for holdet og det har været en fantastisk rejse, hvor jeg har lært en hel masse fantastiske mennesker og en dygtig og meget dedikeret stab omkring holdet.

Da jeg overtog holdet, var det et hold, som havde oplevet en masse modgang og mange nederlag. Ved mit første møde med truppen fortalte jeg, at vi begyndte på ny og det vigtigste var, at vi viste glæde, begejstring og flid i alt, hvad vi foretog os og sagde, at vi havde et stærkt hold, som bare skulle være mere modig og give slip

Hvordan er det så gået i perioden og er det gået som du havde håbet?
Det har været super sjovt og fedt at træne holdet og spillerne har taget super godt imod mine ideer og tanker, hvilket har medført en spillemæssig og resultatmæssig udvikling. Vi har spillet 7 kampe og fået 14 point, hvilket vil sige, at vi har fået 2 point i snit, hvilket bestemt er tilfredsstillende og flot.

Det bliver en spændende sidste runde, hvor vi møder ASA Århus på udebane?
Ja det bliver en utrolig sjov og spændende sidste runde, hvor vi fokuserer på at vinde den sidste kamp og sandsynliggøre, at vi rykker op i ligaen. Jeg ved godt, at vi har brug for hjælp af AGF, som skal tage point fra Odense, men vi kan kun gøre vores eget arbejde og det er at slutte af med en sejr på en svær udebane også se hvor langt det rækker.

Hvad er ASA for en modstander?
Det er en rigtig stærk modstander, som er et godt spillende og rutineret hold, med mange dygtige spillere bl.a. den dygtige midtbanespiller Julie Moeslund og de to offensive og målfarlige spillere Ulrikke Linde og Benedicte Moss Rasmussen. Vi går meget ydmygt indtil kampen, og ved, at det bliver en tæt kamp. Sidst vi spillede mod ASA på hjemmebane vandt vi 2-1, så vi ved, at vi skal være helt klar for start og yde vores ypperste. Hvis vi gør det, så er jeg sikker på, at vi også vinder også må vi konkludere, at vi har gjort, alt hvad der har stået i vores magt med en vanvittig slutspurt med 17 point i de sidste 8 kampe.

Claus Larsen