læs de seneste nyheder om aab

NYT TRÆNERTEAM PÅ PLADS

10. juli 2022

NYT TRÆNERTEAM PÅ PLADS

10. juli 2022

Så har vi fået trænerne på plads til den kommende sæson.
Det har været lang tid undervejs, men vi kan med glæde nu præsentere duoen, Kristoffer Kvistgaard & Thomas Bjerregaard som trænere for holdet.

Kristoffer Kvistgaard:

Kristoffer er 31 år, bosat i Aalborg, uddannet BA i Sport Management og arbejder til dagligt i AaB Kvinde Elitefodbold A/S’ administration.
I forbindelse med Kristoffers trænergerninger, rækker det vidt både indenfor bredde & elite fodbold, både på pige/drenge og kvinde/mænd siden.

Kristoffer har bl.a. tidligere været træner i Vildbjerg (både senior & ungdom), assistenttræner i KoldingQ og træner på Færøerne osv. Derudover besidder Kristoffer UEFA-A licens.

”Jeg ser frem til at kunne arbejde videre med holdet og deres udvikling fra foråret. Jeg har qua min funktion også observeret tidligere træning og kampe, og den vej opnået noget kendskab til spillerne. Derudover ser jeg også frem til samarbejdet med Thomas”.

Thomas Bjerregaard:

Thomas er 36 år, bosat i Aalborg, uddannet maskinmester og arbejder til dagligt som Bygning & Udstyrs ingeniør hos SGRE.

I forbindelse med Thomas trænergerninger, har det bragt ham forbi forskellige klubber, både indenfor bredde & elite fodbold, idet han har været tilknyttet DBU i de sidste 5 år i forskellige konsulent roller.

Thomas har bl.a. også trænet hold på både pige og drenge siden i eksempelvis: AaB, Storvorde, Klarup og Hobro. Derudover besidder Thomas UEFA-A licens.

Jeg ser rigtigt meget frem til at møde hele staben, truppen og specielt til samarbejdet med Kristoffer. Derudover glæder jeg mig også til at kunne vende tilbage til AaB igen”.

Opstart:
Træningsopstart er allerede imorgen, mandag den 11 juli.

AaB Kvinde Elitefodbold starter sæsonen med en udekamp mod B.93 den 6. august.