læs de seneste nyheder om aab

Nyt fra AaB Kvinde Elitefodbold oktober 2020

1. oktober 2020

Nyt fra AaB Kvinde Elitefodbold oktober 2020

1. oktober 2020

September måned bød desværre ikke på den pointhøst, som vi havde håbet på.. Vi tabte 3-0 ude til Brøndby IF, ligesom vi desværre også tabte to gange til Kolding Q med hhv. 1-0 hjemme og 5-0 ude.

Oktober måned starter med et brag af en hjemmekamp, når vi skal have revanche imod HB Køge d. 3. oktober på Hornevej kl. 14.00. Her er vi for alvor klar til at komme ud og rode bod på den trælse sæsonstart, hvor vi tabte med hele 7-2 i Køge.

Oktober byder derudover på endnu en hjemmekamp, når vi d. 17. oktober kl. 14.00 løber ind til en historisk kamp på Aalborg Stadion imod Fortuna Hjørring. Det er første gang nogensinde, at vi skal spille på Aalborg Stadion, hvilket vi håber og tror på, at I vil bakke op omkring. Kampen vises desuden også på TV på SPORT LIVE! Dette kan I læse meget mere om her.

Hele oktobers kampkalender kan ses her, hvor det samtidig er muligt at købe billetter til hjemmekampene.

Netværksmødet i sidste måned var vi desværre nødt til at aflyse på grund af COVID-19, men vi håber på, at kunne gennemføre næste netværksmøde d. 27. oktober.

Slutteligt vil vi ønske velkommen til vores nye sponsorer Nordjyske Medier, LCFM, Aalborg Sportshøjskole, Tag Tech og Transport Nord. Vi er taknemmelige for, at have jer med ombord, og vi ser frem til det fremtidige samarbejde!
Besøg vores sponsorer her.