læs de seneste nyheder om aab

Nyt fra AaB Kvinde Elitefodbold november 2020

30. oktober 2020

Nyt fra AaB Kvinde Elitefodbold november 2020

30. oktober 2020

Heller ikke i oktober fik vi de point, vi havde håbet på. Det blev til nederlag på 1-2 mod HB Køge, 0-2 mod FC Nordsjælland og endelig 1-4 mod Fortuna Hjørring. I alle kampene har vi dog kunnet spore fremgang i spillet, og pigernes indsats og figthervilje, har der ikke kunnet sættes en finger på. Specielt i kampen mod HB Køge havde de fortjent en bedre skæbne. Vores unge hold arbejder virkelig godt på træningsbanen, og høster erfaring fra kampene i Gjensidige kvindeligaen.

I oktober spillede vi også vores første hjemmekamp i Gjensidige Kvindeligaen på Aalborg Portland Park.

Vi havde et sponsorarrangement inden kampen, hvor landstræner Lars Søndergaard kom med sit bud på fremtiden for kvindefodbolden i Danmark. Vi havde også ”udsolgt” på tilskuerpladserne til kampen. Desværre måtte vi kun lukke 400 tilskuere ind, men der var helt sikkert kommet flere, hvis muligheden havde været der.

Der var lagt et stort stykke arbejde i at alt skulle fungere i forbindelse med afviklingen af kampen, og alle vore frivillige leverede et fornemt stykke arbejde, og efterfølgende har vi kun fået ros for arangementet. Vi føler, det er en stor anderkendelse af kvindefodbolden, at vi får mulighed for at spille på Aalborg Portland Park.

Derfor glæder vi os også til lørdag d. 14. november kl. 14.00, hvor vi tager imod Brøndby på Aalborg Portland Park. Det var vores plan at afholde endnu et sponsorarrangement, men på grund af de nye coronarestriktioner, har vi valgt at aflyse det.

Vi håber, at vi også til denne kamp kan melde om ”udsolgt”. Billetsalget er i gang, og billetter skal købes på  AaB Kvinde Elitefodbolds hjemmeside. De kan bestilles på dette link her. Billetterne sælges efter først til mølle princippet, og der må kun lukkes 400 tilskuere ind.

Vi var desværre også nødt til at aflyse vores netsværksmøde i oktober på grund af coronarestriktionerne, men vi håber snart at kunne afholde netværksmøderne igen.

Vi vil gerne sige velkommen til vores nye sponsorer, Rema 1000, Aalborg Øst og Bil Forum Holding. Vi er glade for at have Jer med ombord, og ser frem til et godt samarbejde. Du kan besøge vore sponsorer her