læs de seneste nyheder om aab

Ny spiller overraskede hovedsponsor

4. september 2023

Ny spiller overraskede hovedsponsor

4. september 2023

I anledning af et besøg hos vores hovedsponsor, Sparekassen Danmark, havde AaB Women en spændende overraskelse i ærmet

Af: Tobias Ashton

Forleden, da sportschef Morten Fals besøgte Sparekassen Danmark til et statusmøde med regionsdirektøren Bo Bojer, havde han en spændende overraskelse i ærmet. Til lejligheden introducerede han vores nye amerikanske forsvarsspiller, Chloe Allen Gorman, hvilket vakte stor glæde hos regionsdirektøren.

Regionsdirektør i Sparekassen Danmark Bo Bojer og Chloe Allen Gorman

Bo Bojer fik en god snak med vores nye forsvarsspiller, og han havde også æren af at være den første til at byde hende hjerteligt velkommen til både Aalborg og AaB Women.

Sparekassen Danmark udtrykte stor tilfredshed med deres samarbejde med AaB Women, og under mødet blev der ivrigt udvekslet spændende ideer og initiativer både for den igangværende sæson og de kommende hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Sparekassen Danmark er dedikerede til at støtte klubben gennem en række initiativer, der har til formål at sikre, at alle tilskuere får en fantastisk oplevelse, når de deltager i vores hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Regionsdirektør Bo Bojer understreger, at det er af stor betydning fra Sparekassen Danmarks side at støtte ikke blot idrætten som helhed, men også kvindefodbolden, og i særdeleshed projektet i AaB Women.

I AaB Women vi gerne sende en stor tak til Bo Bojer og Sparekassen Danmark for deres engagement i klubben. Vi er rigtig glade for samarbejdet og håber det vil fortsætte i mange år endnu.

Læs også: AaB Women blev hyldet på Aalborg Portland Park

Køb din billet allerede nu

Husk at vi på lørdag spiller den første hjemmekamp i Gjensidige Kvindeliga, når lokalrivalerne fra FC Thy-Thisted Q besøger Aalborg Portland Park. Billetpriserne er 40,- for voksne og 0,- for børn. Vi glæder os til at se jer.