læs de seneste nyheder om aab

Målmand er hjemme efter vellykket lejeophold

8. november 2023

Målmand er hjemme efter vellykket lejeophold

8. november 2023

Astrid Kitchen er kommet hjem til AaB Women efter succesfuldt lejeophold i svenske IFK Värnamo.

Opholdet blev dog afsluttet noget dramatisk, da Astrid i den sidste turneringskamp var ude i en fantom redning i slutminutterne, som kostede en brækket finger, men dog 3 point til klubben med en 3-2 sejr.

Det blev gode 9 kampe for Astrid, hvor hun gennemgik en god udvikling på og udenfor banen. Sportsligt opnåede IFK Varnamo en fin 4 plads i den svenske 1. division, hvor IFK Malmø blev en sikker oprykker til allsvenskan.

Sportschef Morten Fals oplyser at det er stærkere og modnet Astrid, som han hentede i Sverige. Han ærgrer sig dog over, at Astrid ikke får mulighed for at træne og spille med den truppen før det nye år grundet skaden:

“Det er naturligvis uheldigt for os og Astrid, men vi er glade for samarbejdet med svenskerne, men ikke mindst den personlige succes for Astrid. Vi kommer også i femtiden til at give spillere disse muligheder med udlandsophold og personlig udvikling på og udenfor banen”, slutter Morten Fals.

Den tidligere B93 spiller, Josefine Visted Nielsen kørte Astrid til Gøteborg, hvor sportschef Morten Fals tog imod. Herfra blev Astrid fragtet til sygehuset i Aalborg, hvor kompetent personale opererede det kompliceret brud umiddelbart efter.

Velkommen hjem, Astrid.