læs de seneste nyheder om aab

Kom til stor fredagsfest og happy hour på Aalborg Portland Park

17. oktober 2023

Kom til stor fredagsfest og happy hour på Aalborg Portland Park

17. oktober 2023

Fredag i efterårsferien møder vi Brøndby IF – her holder vi en stor fredagsfest

På fredag d. 20. oktober spiller vi hjemme på Aalborg Portland Park mod Brøndby IF. Her har vi i samarbejde med vores kamsponsor Blikas Facility Service arrangeret et forrygende arrangement for hele familien – og så giver Blikas Facility Service billetten.

Få dobbelt op på drikkevarer

Til kampen vil der være dobbelt op på køb af sodavand og øl fra klokken 16 og 17. Det vil sige at du får to sodavand eller to pilsnerøl til ens pris.

DJ Mjølner kommer også og spiller op på stadion før kampen. Så sørg for at komme i god tid.

Dørene og boderne åbner allerede kl. 16, og dommeren fløjter kampen i gang kl. 17. Der vil som altid være pølser i boden, der kan købes.

Du kan hente din billet på vores hjemmeside, og hvis du bruger rabatkoden ”blikas”, giver Blikas Facility Service billetterne.


Mjølner spiller op på stadion inden kampen

Blikas Facility Service

Hos Blikas Facility Service arbejder vi hver dag på, at blive danskernes foretrukne leverandør indenfor bygnings- og installationsservice, til private og erhverv. Vi bestræber os på at være proaktive, i vores løsninger og serviceaftaler, så vores kunder ikke kun får dækket deres behov, men også tager et oplyst valg, der har til formål at bidrage til den grønne omstilling og holde energiomkostningerne nede. 

Blikas Facility Service hjælper med alle håndværksfag i firmaer eller i din bolig. Hop ind på www.blikas.dk og læs mere.