læs de seneste nyheder om aab

Kom til Nytårskur og Ladies-Lounge med stærkere kvindelige foredragsholdere!

16. januar 2024

Kom til Nytårskur og Ladies-Lounge med stærkere kvindelige foredragsholdere!

16. januar 2024

I samarbejde med vores hovedsponsor Centrica Energy og Kvindeværket vil AaB Women gerne invitere til Ladies-Lounge d. 25. januar

I samarbejde med vores hovedsponsor, Centrica Energy, og Kvindeværket, vil AaB Women gerne invitere til Nytårskur og Ladies-Lounge d. 25. januar.

Årets første Ladies-Lounge skydes i gang med ‘Women emPOWERED’ – et inspirerende Kvindeværket-event med stærke kvinder i front. AaB Women får på dagen mulighed for at give status på vores klub og de seje fodboldkvinders kamp på og udenfor banen samt vores visioner for AaB Women. Spillerne vil være repræsenteret på dagen.

Herudover venter en række spændende indlægsholdere heriblandt landets Digitaliserings -og Ligestillingsminister, Marie Bjerre.

Derudover er vi stolte af at kunne præsentere en af Danmarks mest omtalte, anerkendte og driftige erhvervskvinder gennem tiden, Stine Bosse. Listen over topposter, bestyrelsesposter og bedrifter er lang. På hendes imponerende CV er også titler som mor, og en karriere hvor moderskabet, balancen i arbejdslivet og vejen til succes har skullet stå sin prøve. Ikke desto mindre har passion og drive fået hende helt til tops.

Aftenens tema er “Min vej til succes”, hvor scenen indtages af en række inspirerende, powerfulde erhvervskvinder, som alle har forskellige udgaver af succes. Hvad er succes egentlig, hvordan definerer vi vores egen succes eller rejse mod målet, og hvilke læringer har været de vigtigste? Udover Stine Bosse kan du på scenen opleve prisvindende iværksætter Lisa Dalsgaard, samt ildsjæl og samfundsdebattør Barikan Solecki.

I løbet af eventet er der rig mulighed for at netværke og skabe stærke lokale forbindelser med ligesindede kvinder i dansk erhvervsliv – uanset hvor du er i din karriere. Hovedsponsor for eventet er Centrica Energy, som sammen med AaB Women sætter fokus på at fremme kvinder og deres muligheder i erhvervslivet, såvel som i sporten.

Tilmeld dig nu for en aften fyldt med inspiration, netværk og tid til dig.

PROGRAM:

17:30-18:15: Dørene åbner, registrering, bobler og snacks

18:15: Velkommen v/Centrica Energy, Aab Women og Kvindeværket

18:45: Lisa Dalsgaard – Find din indre styrke

19:00: Barikan Ismaeeli Solecki – Når en kvindes succes er forbudt

19:15: Pause og forplejning

20:00: Marie Bjerre – Ligestilling i en dansk kontekst

20:15: Stine Bosse – At skabe balance mellem karriere og privatliv

21:15: Tak for i dag w. Centrica Energy, AaB Women og Kvindeværket

21:20: Kaffe, kage, networking og goodiebags

22:00: Dørene lukkes