læs de seneste nyheder om aab

Kom til julefest – Vind præmier for 5000,-

5. december 2023

Kom til julefest – Vind præmier for 5000,-

5. december 2023

På lørdag klokken 13 spiller vi hjemme på Aalborg Portland Park mod AGF i årets sidste hjemmekamp. Julemanden og maskotten Theodor kigger inden kampen forbi og tager selfies med alle børn. I pausen vil julemanden i samarbejde med Mosgaard Foto dele pebernødder ud til alle tilskuere, og vi vil hylde et lokalt hold, der i efteråret har udmærket sig særligt.

DJ Mjølner kommer også og spiller op på stadion før kampen. Så sørg for at komme i god tid.

Vind store præmier

Vores sponsorer er i julehumør og deler flotte gaver ud til heldige vindere. Du kan blandt andet vinde et juletræ til en værdi af 400,-. Gaven er sponsoreret af Juletræer i Aalborg. Julemanden uddeler lodder til konkurrencen i indgangen.

Loop Fitness uddeler også et gavekort på fire måneders gratis fitness til en værdi af 1235,-, gældende fra 1. januar. Skal du også have kickstartet dit nytårsfortsæt, så skal du komme på stadion og dele dit matchday billede med os. Det bedste billede vinder efter kampen gavekortet.

Æbleskiver og autografkort

Efter kampen er alle tilskuere inviteret til gratis æbleskiver, serveret af spillerne. Det vil foregå i cafeteriet ved stadionhallen. Det vil også være muligt at få autografer af dine yndlingsspillere på vores spritnye, seje autografkort. 

Der vil under juletræet være gaver til nogle heldige børn. Cafeteriet holder åbent, og her er det også muligt at købe kaffe og sodavand.

Hvis du bruger rabatkoden “jul” er billetterne gratis. Vi glæder os til at se jer.