læs de seneste nyheder om aab

Kampreferat: Vi taber i Aarhus

8. oktober 2023

Af: Tobias Ashton

Det blev, som forventet, en svær opgave for AaB Women, da vi søndag eftermiddag spillede ude mod AGF. Efter en jævnbyrdig kamp trak AGF sig sejrrigt ud af opgøret med 2-0.

De første 40 minutter var tætte, og begge hold havde flere gode chancer. Dog var det AGF, der først scorede, da Sofie Bloch blev spillet fri i dybden og sikkert kunne lægge bolden over i det lange hjørne. Det var også resultatet, da holdene gik til pause.

I anden halvleg kom hjemmeholdet bedst ud, og efter 52 minutter scorede Brianna Visalli til 2-0. Herfra jagtede AaB Women et reducerende mål, og selvom holdet kom til flere chancer, fik vi aldrig sparket bolden ind.

Revanche, rekordforsøg og bold i efterårsferien

På søndag skal vi igen spille kamp i Gjensidige Kvindeliga, når de danske mestre fra HB Køge gæster Aalborg Portland Park.

Vi skal til kampen slå tilskuerrekord i Gjensidige Kvindeliga. Derfor har vi sammensat et fantastisk program, så vi alle kan få en fantastisk dag sammen i skolernes efterårsferie.