læs de seneste nyheder om aab

Kampreferat: Kolding IF Ude

2. september 2023

Af: Tobias Ashton

Lørdag eftermiddag skulle AaB Women spille på en svær udebane mod Kolding IF. I optakten til sæsonen spillede vi en træningskamp mod netop Kolding, som vi tabte 5-1. Derfor var det ikke en let opgave denne eftermiddag.

Det skulle dog vise sig at blive tættere end forventet. Selvom Kolding IF dominerede boldbesiddelsen i første halvleg, havde hjemmeholdet ikke mange klare målchancer. Til gengæld havde AaB flere gode muligheder, især mod slutningen af halvlegen, herunder et indlæg, der ramte overliggeren.

Anden halvleg fortsatte med et lignende kampbillede, men med en mere ligelig fordeling af boldbesiddelsen. AaB skabte flere store chancer, og Kathryn Harvey havde flere gode tilbud, men bolden ville bare ikke i mål. I det 80. minut scorede Kolding så på en ripost efter et frispark, og selvom AaB kæmpede videre, lykkedes det desværre ikke at udligne.

Revanche på lørdag – køb din billet allerede nu

Vi har chancen for at få revanche på lørdag, når vi tager imod FC Thy-Thisted Q på Aalborg Portland Park kl. 17. Vi har brug for al den støtte, vi kan få, så vi kan tage vores første sejr. Tag alle med dig og kom og støt pigerne. Det bliver en hyggelig eftermiddag med topfodbold i høj klasse. Ses vi?