Kampreferat: Fortuna Hjørring

1. oktober 2023

Søndag eftermiddag gæstede AaB Women Fortuna Hjørring i en svær udekamp

Af: Tobias Ashton

Det blev som forventet en svær opgave for AaB Women, da de søndag eftermiddag spillede ude mod Fortuna Hjørring. Hjemmeholdet leverede en stærk præstation og endte med at vinde kampen med 3-0.

Det tog noget tid, før hjemmeholdet fik gang i scoringerne. Første halvleg var tæt og jævnbyrdig, hvor Kathryn Harvey havde flere gode muligheder, men bolden ville ikke finde vej til nettet. I stedet scorede Fortuna Hjørring på en kontra efter en halv times spil, og det skulle vise sig at være den eneste scoring i første halvleg.

I anden halvleg kom hjemmeholdet stærkt ud af startblokken, og efter 61 minutter formåede de at øge føringen til 2-0. I slutminutterne blev det endda til 3-0, da hjemmeholdet scorede på et imponerende langskudsmål.

Til kampen havde AaB Women sendt en fanbus afsted. Vi vil gerne sige tak til de mange medrejsende tilskuere. I var med til at skabe en god stemning på stadion.

Vi jagter genrejsning på onsdag i pokalturneringen

På onsdag har AaB Women en gylden chance for at komme tilbage på sporet i pokalturneringen, når de tager imod AGF på Hornevej. Kampen begynder kl. 19, og det bedste af det hele er, at der er gratis adgang for alle interesserede.