læs de seneste nyheder om aab

Kampreferat af AaB – FCN

17. september 2023

Af: Mathias Bryde Nielsen

Der var et fremragende fremmøde på stadion, hvor vi tog imod FC Nordsjælland. Kampen blev overværet af 836 tilskuere. Det er klubrekord for AaB Women – tusinde tak for opbakningen.

Gæsterne dominerede fra start, hvor de efter 16 minutter blev bragt foran af Emilia Asgeirsdottir på et skud ude fra feltet.

Da det så ud som om vi havde fået spillet på vores side, blev det alligevel til 0-2 til gæsterne, da Emilia Asgeirsdottir scorede igen.

Anden halvleg startede vi godt ud med vores pres og særligt Dayés fik afværget de chancer der kom imod os.

AaB Womens presspil blev endnu bedre hen mod slutningen af kampen hvor AaB Women endte med at dominere, men vi scorede desværre ikke på vores chancer.

Du kan se højdepunkterne fra kampen nedenfor.

Vi spiller næste hjemmekamp 15. oktober hvor vi tager imod de forsvarende danske mestre fra HB Køge.