læs de seneste nyheder om aab

Kampreferat: AaB Women – Kolding

11. november 2023

Af: Tobias Ashton

To hurtige mål blev udslagsgivende lørdag eftermiddag, da AaB Women tog imod Kolding IF i Gjensidige Kvindeliga. Efter en stærk præstation i sidste weekend skulle AaB Women forsøge at arbejde videre på det udgangspunkt. Desværre blev modstanderholdet fra Kolding IF for stor en mundfuld.

Allerede efter tre minutter scorede den tidligere AaB-spiller Benedicte Moss Rasmussen til 1-0 efter et flot udført kontraangreb. Fem minutter senere kopierede Kolding IF samme kontrastrategi og scorede til 2-0.

I anden halvleg forblev det en jævnbyrdig affære, og kun en flot scoring fra Benedicte Moss Rasmussen separerede de to hold i anden halvleg. Dermed taber vi 3-0.

Vigtige opgaver venter

Pladserne om top seks spidser til, og AaB Women skal i de sidste runder ud og jagte point i bestræbelserne på at forblive i landets bedste række efter jul.

Næste kamp er torsdag d. 23. november, hvor vi får besøg af lokalrivalerne fra Fortuna Hjørring. Det er allerede nu muligt at sikre sig billet til den kamp inde på vores hjemmeside. Holdet har brug for din støtte.