læs de seneste nyheder om aab

Kampreferat: AaB Women – HB Køge

15. oktober 2023

Af: Viktor Boye

Dagens kamp mellem AaB Women og HB Køge viste sig at være en relativt jævnbyrdig kamp mellem de to mandskaber. Det var et relativt taktisk opgør, hvor hverken af holdene formåede at nå frem til nogle større chancer.

De endte med at gå scoringsløst til pause, hvor kampens første mål skulle indkasseres efter 70 minutter spillet. Her var det gæsterne fra HB Køge der trak det længste strå, hvor angriberen Alyssa Walker fik prikket bolden over mållinjen.

Det skulle da også vise sig at være kampens eneste scoring, som dermed resulterede i et 0-1 nederlag til hjemmeholdet Aab Women.

Dagens opgør blev ellers overværet af intet mindre end 1156 tilskuere, der alle havde fundet vejen til lægterne, efter et veludført fanzone-event opstillet af kampens sponser Centrica Energy.

AaB Women ser nu frem til endnu en hjemmekamp, denne gang imod Brøndby Women. Dette opgør finder sted i efterårsferien d. 21. oktober på Aalborg Portland park.