læs de seneste nyheder om aab

Optakt: AaB Women – HB Køge

13. oktober 2023

Optakt: AaB Women – HB Køge

13. oktober 2023

Søndag tager vi imod HB Køge, på hvad der kan gå hen og blive en historisk dag i Gjensidige Kvindeligaen

Af: Mathias Bryde Nielsen

Efter sidste søndags nederlag mod AGF, er vi nu klar til at tage revanche i hvad der kan blive en af sæsonens helt store kampe.

Denne søndag tager vi i mod de regerende danske mestre fra HB Køge, som lige nu befinder sig på 3. pladsen efter en fin start på sæsonen. Køge befinder sig på 3. pladsen med 11 point og en kamp i hånden, da deres kamp mod Brøndby skulle udsættes af hensyn til deres Champions League kampe. De kan altså med en sejr på søndag bringe sig af point med ligaens første plads FC Nordsjælland, men det skal vi nok sætte en stopper for.

Historisk dag i Gjensidige Kvindeligaen

Tidligere på ugen meldte vi ud, at vi vil forsøge at gøre dette til en historisk kamp, da vi har tænkt os at gå efter tilskuerrekorden der ligger på 2205 tilskuere. For at kunne opnå dette har vi sammen med dagens kamp sponser Centrica Energy slået os sammen, for at skabe en kæmpe fest til hele familien! Der vil nemlig blive åbnet vores nye fanzone med masser af aktiviteter, hvor man også kan forvente gratis popcorn, slushice, kaffe og is. Fanzonen vil i øvrigt også blive besøgt af blandet AaB maskotten Theodor, og Aalborg Pirates’ maskot, Kaptajn Ding Dong og Sparekassen Danmarks maskot, Spire.

Det bliver et fantastisk dag, så hvis du ikke ved, hvad du skal bruge første weekend af din efterårsferie på, så tag hele familien under armen og kom ud og se os spille mod HB Køge.

Centrica giver billetten!

Vores fantatiske kampsponsere Centrica Energy giver billetterne til kampen. Det vil sige, at når du går ind og bestiller din billet, så kan du bruge koden “centrica” og så giver centrica din billet.