læs de seneste nyheder om aab

Interview med Sofie Lybæk

7. august 2021

Interview med Sofie Lybæk

7. august 2021

AaB Kvinde Elitefodbold har taget en snak med midtbane-motoren, Sofie Lybæk, om opstarten og sæsonpremieren mod FC Nordsjælland.

“Jeg ser frem til en spændende sæson i Gjensidige Kvindeliga, hvor jeg har en forventning og tro på, at vi kan begå os i ligaen. Vi tager erfaringer med fra sidste sæson i ligaen samt kvalifikationsrækken, hvor vi fik en ny tro på os selv og holdet. Vi står overfor nogle udfordrende kampe, men det er i modgang, at et hold vokser og det skal vi vise, at vi har gjort.”

“Vi har arbejdet på at styrke og samle truppen, hvor vi har fået mange nye spillere, så der skal opbygges relationer på banen. Vi har spillet to træningskampe, hvor den første kamp mod Fortuna Hjørring bar præg af at vi er et hold med mange nye spillere, der skal finde deres plads på holdet. I den seneste kamp mod AGF viste vi en af vores styrker og leverede en rigtig holdpræstation. Vi føler os klar til at tage kampen op mod Nordsjælland i næste weekend.”

“Vi har fået mange nye og spændende spillere i truppen, der er faldet godt til og bidrager til et godt træningsmiljø. Der er kommet mere konkurrence på banen, og det bidrager til et professionelt miljø.”

“Man skal altid tro på en sejr, og det gør vi bestemt også. Vi har et godt miljø med mange spændende spillere og en stærk stab, der tilfører noget energi til holdet. Vi har udvist en stærk defensiv struktur, hvor vi skal udnytte vores muligheder offensivt. Hvis vi spiller vores bedste, så tager vi en sejr med hjem til Nordjylland.”