læs de seneste nyheder om aab

Her er alt du skal vide før lørdagens kamp

10. maj 2024

Her er alt du skal vide før lørdagens kamp

10. maj 2024

Af: Tobias Ashton

Lørdag kl. 14:00 går det løs på Aalborg Portland Park, når rækkens nummer 1, OB, kommer på besøg. Vores hovedsponsor og kampsponsor, Sparekassen Danmark, har købt alle billetterne fri, så du kan trække gratis billetter til kampen. Dørene åbner kl. 13:00, hvor boden også har åbent. Brug rabatkoden spard for fri entré

Store konkurrencer

Under kampen vil der være flere sjove konkurrencer, som du kan deltage i. Sparekassen Danmark har blandt andet en konkurrence, hvor du ved at scanne en QR-kode kan vinde nogle fede præmier.

Til kampen udlodder Fårup Sommerland 30 fribilletter blandt de fodboldhold, der kommer til kampen med minimum ti repræsentanter. Du kan læse mere om konkurrencen her.

Gratis transport til og fra kampen

Nordjyllands Trafikselskab tilbyder til kampen gratis transport til og fra kampen ved fremvisning af en gyldig billet. Du kan læse mere om tilbuddet her.

Livestream kampen

Fodbold skal nydes på stadion, men hvis du ikke har mulighed for at være til stede på stadion, er det også muligt at livestreame kampen på vores YouTube-kanal. Der er optakt fra 13:45, og kampen starter kl. 14:00.