læs de seneste nyheder om aab

Fokus på kvindesporten i Aalborg Storcenter

4. november 2022

Fokus på kvindesporten i Aalborg Storcenter

4. november 2022

AALBORG STORCENTER ligger faciliteter til det store Spinning Grandprix som AaB Kvinde Elitefodbold og EH Aalborg afholder i dag, fredag den 4 november kl. 17-18, på Centertorvet i Aalborg Storcenter.

Der bliver masser af gevinster både til rytterne og sponsorerne, der sætter sig i sadlen til fordel for kvindesporten, men der bliver også mulighed for at publikum kan vinde en eller flere af de 250 gevinster, som kan vindes i det amerikanske lotteri – hvor overskuddet går ubeskåret til de 2 kvindeklubber.

Det bliver et show hvor Per Rishøj fra AaB speaker, der bliver masser af sjove indslag og hygge for Storcenterets gæster. Så kig forbi Torvet.

Vi vil gerne kaste mere lys på kvindesporten og få flere tilskuere og ikke mindst give større værdi til vores mange gode sponsorer. I begge klubber kan vi sagtens bruge flere sponsorer, frivillige og ikke mindst mere opmærksomhed omkring kvindesporten generelt og de svære vilkår som kvindesporten oplever på trods af at Aalborg er en fantastisk sports by.