læs de seneste nyheder om aab

CrossFit North 579 i stærkt samarbejde med AaB Women

28. maj 2024

CrossFit North 579 i stærkt samarbejde med AaB Women

28. maj 2024

Gennem foråret har AaB Women haft et stærkt samarbejde med CrossFit North 579, som har vist sig at være en afgørende faktor i forbedringen af klubbens fysiske træning. Dette samarbejde, der blev indledt i efteråret 2023, har haft en positiv indvirkning på spillerne og deres præstationer på banen.

En Frugtbar Alliance

“Vi hos CrossFit North 579 er utroligt stolte af vores partnerskab med AaB Women og de store ambitioner, de har sat sig for kvindeidrætten i Aalborg. Gennem vores intensive fysiske træningsprogrammer ønsker vi at støtte AaB Women på deres vej mod at blive et flagskib i kvindeidrætten,” siger Torben Keller fra CrossFit North 579.

Samarbejdet har allerede vist resultater. Der har været en markant fremgang i spillernes præstationer og styrke, samtidig med at både skadesforebyggelse og holdånd er blevet forbedret.

“Vi stræber efter at give pigerne den platform, de fortjener for at udfolde deres fulde potentiale. Vores samarbejde med AaB Women er mere end bare træning; det er et partnerskab, hvor vi sammen arbejder mod fælles mål.”

Læs også: Bogø Sandwich & Wasabi Sushi er ny guldsponsor i AaB Women

En vision for fremtiden

Cheftræner i AaB Women, Claus Bech Jørgensen, er også glad for samarbejdet med CrossFit North 579, der er en vigtig brik i det skadesforebyggende arbejde.

Vi i AaB Women forsøger hele tiden at forbedre forholdene for spillerne, og en af vores topprioriteter har været at forbedre rammerne for den fysiske træning,” udtaler Claus Bech Jørgensen.

Han forklarer, at en af de største udfordringer er at minimere risikoen for skader og forbedre genoptræningen, samtidig med at give spillerne mulighed for at præstere bedre på banen.

På grund af den begrænsede plads og udstyr på vores eget træningsanlæg besluttede klubben at indgå en samarbejdsaftale med CrossFit North 579, ledet af den tidligere danske topbokser, Torben Keller.

“Torben er ikke kun en utrolig dygtig styrketræner, han ved også, hvad det kræver at være top-atlet. Han har tilpasset individuelle træningsprogrammer til spillerne, som nu nyder godt af de gode træningsfaciliteter i CrossFit North på Hjulmagervej,” siger Claus Bech Jørgensen.

Fleksibilitet og kvalitet

En stor udfordring for mange af spillerne er at balancere fuldtidsstudier, arbejde eller skolegang med deres intensive træningsprogram.

“Med CrossFit North har vi skabt et ‘hybrid-setup’, som gør det muligt for den enkelte spiller at afsætte tid til sin egen styrketræning i løbet af ugen. Det giver spillerne et tiltrængt afbræk at træne i andre rammer, hvor de har mere ansvar selv, og hvor de ser andre mennesker, der giver den gas i styrkelokalet,” forklarer cheftræneren.

Han bemærker også, at det er tydeligt, at spillerne er blevet fysisk stærkere, og at træningskulturen er blevet forbedret.

“Alt i alt er vi ovenud tilfredse med samarbejdet med CrossFit North,” afslutter Claus Bech Jørgensen.

AaB Women vil gerne takke CrossFit North og Torben Keller for det arbejde de gør for at styrke kvindeelitefodbolden i AaB Women.