læs de seneste nyheder om aab

AaB’s fodboldkvinder opruster på de indre linjer

12. august 2020

AaB’s fodboldkvinder opruster på de indre linjer

12. august 2020

Kjeld Simonsen er pr. 1. august ansat som forretningsansvarlig i AaB Kvinde Elitefodbold A/S, og han er således den første ansatte ”uden for kridtstregerne”. Kjeld bliver daglig leder, hvilket omfatter at være ansvarlig og udførende på såvel kommercielle som sportslige aktiviteter. Bl.a. kommer Kjeld til at stå for afvikling af hjemmekampe i Gjensidige Kvindeliga.

Pia Nielsen, som er direktør i AaB Kvinde Elitefodbold A/S, siger om udvidelsen af organisationen: ”Ansættelsen af Kjeld er et vigtigt træk i udviklingen af vores organisation i forhold til vores ambition om at ”bide os fast i ligaen”. Vi har i mange år arbejdet efter fire strategiske hjørnesten: trænere, spillere, økonomi og organisation og med oprykningen til Gjensidige Kvindeliga var tiden kommet til at styrke os på de indre linjer, og det har vi i høj grad gjort ved ansættelsen af Kjeld, som har erfaring fra en af de førende kvindeklubber i Danmark”.

Kjeld kommer fra en stilling som administrativ leder i Fortuna Hjørring, hvor han har været i en årrække, og har varetaget netop de opgaver, som han også kommer til i AaB. ”Kjeld er dermed en stor kapacitet, som vi er meget tilfredse med at have fået med på holdet”, fortæller Pia, der ser frem til samarbejdet.

Kjeld får sin daglige gang på AaB’s anlæg på Hornevej, hvor han vil være i tæt samarbejde med både trænerstaben, den øvrige ledelse samt medarbejderne i AaB af 1885 og AaB A/S.

Vi ønsker Kjeld et stort velkommen til AaB.