læs de seneste nyheder om aab

Vi kommer stærkere tilbage!

18. december 2023

Vi kommer stærkere tilbage!

18. december 2023

Af Mathias Bryde Nielsen

Efter vi i sommers sikrede os oprykning til Gjensidige Kvindeliga, var vi klar til at vise hele Danmark hvad vi kunne byde på. Igennem blod, sved og tåre i efterårssæsonen, måtte vi AaB Women erkende, at det ikke blev i år, vi sikrede endnu en sæson i Gjensidige Kvindeliga, men det skal vi nok få gjort i kvalifikationspillet! Selvom vi på papiret kan kigge tilbage på et ærgerligt resultat har det alligvel været en historisk sæson for AaB Women, som vi her vil tage et tilbageblik på.

Vores første sejr!

Her står hele holdet sammen med de fans der overværede kampen da vi slog FC Thy-Thisted Q.

Den 9. september blev en helt særlig dag for AaB Women. Efter 2 smalle udebane nederlag til Brøndby og Kolding, var det blevet tid til vores første hjemmebane kamp mod FC Thy-Thisted Q. Det gik hen og blev en helt særlig dag, da Kathryn Harvey efter 7 minutter bragte os foran. Thy-Thisted fik dog svaret tilbage senere i første halvleg og fik udlignet til 1-1. Det lod holdet sig ikke ryste af og kun 2 minutter senere bragte Kathryn Harvey os igen foran. 2-1 endte med at blive resultatet der sikrede os vores første sejr nogensinde i den bedste danske række efter 3 sæsoners forsøg. Du kan se highlights fra kampen her!

Historisk pointhøst

Med sejren over Thy-Thisted betød det vi for første gang i vores historie sikrede os 3 point i den bedste danske række. 2 måneder senere skulle vi så på besøg hos Thy-Thisted, hvilket endte med at blive en yderst spænde kamp. Efter en knap så mindeværdig 1. halvleg blev det tid til vores topscorer fra oprykkersæsonen Thea Rhode, skulle på banen igen efter en 3 måneders skadespause. Det tog Thea 15 minutter fra at hun var kommet på banen til hun viste sit målinstinkt og bragte os foran med 1-0. Desværre reducerede Thy-Thisted 3 minutter før tid, hvilket betød kampen endte 1-1. Med 4 point fra efterårssæsonen sikrede vi os vores bedste resultat nogensinde, i den bedste danske række, hvilket faktisk også er en fordobling af vores hidtil bedste resultat i ligaen.

Vores nye hjemmebane – Aalborg Portland Park

Efter den lykkelige sæsonafslutning i foråret, hvor vi i sidste runde sikrede os oprykning til Gjensidige Kvindeliga, var vi blevet helt bidt af at spille på Aalborg Portland Park. Den nye sportsdirektør Morten Fals havde derfor en vison om, at vi også skulle gøre Aalborg Portland Park til AaB Womens faste hjemmebane. Gennem et stærkt samarbejde mellem os, Aalborg Kommune, AaB Herre og Stadion, blev det en realitet, at vi i efterårssæsonen også kunne kalde Aalborg Portland Park for vores hjemmebane.

Aalborg Portland Park gav os en helt fantastisk mulighed for, at kunne invitere jer AaB fans ud for at se vores kampe og vi er evigt taknemmelige for den støtte i har givet os. Støtten i har givet os, har været fuldstændig overvældene hvilket især kunne ses til vores hjemmekamp mod HB Køge, hvor vi havde glæden af hele 1156 af jer AaB fans som overværede vores kamp.

Tak til vores sponsorer

Denne efterårssæson har på mange måder været historisk for os, og det havde ikke kunne lade sig gøre uden vores fantastiske sponsorer. Der skal lyde et stort tak til vores sponsorer for at være med til at skabe nogle fantastiske kampdage hvor de sørget for konkurrencer, fanzone og ikke mindst at give jer fans billetter til kampene.

Vores rejse er slet ikke færdig, den er først lige begyndt, vi ses til forår!