læs de seneste nyheder om aab

AaB Women deltog i skolestafetten

31. august 2023

AaB Women deltog i skolestafetten

31. august 2023

AaB Women deltog torsdag i skolestafetten på invitation af vores hovedsponsor Sparekassen Danmark.

Af: Tobias Ashton

I forbindelse med det årlige DHL-løb på dyrskuepladsen i Aalborg blev der i år for første gang arrangeret skolestafetten for områdets 4.-9. klasser. Her var AaB Women stærkt repræsenteret, da vi i samarbejde med klubbens hovedsponsor, Sparekassen Danmark, stod for at hjælpe med afviklingen af løbet.

Fra AaB Women var vi repræsenteret af Cecilie Christensen, Marie Nonboe, Karoline Petersen, Josefine Andersen & Trine Gaur.

Spillerne hjalp blandt andet med at sende skolebørnene afsted, sørge for at stafetten blev givet videre til den næste i rækken og give highfives til alle de seje børn. I alt deltog 2500 skoleelever.

Vi vil på vegne af AaB Women gerne takke for, at vi fik lov til at være med. Det var en fantastisk dag ude i det omskiftelige danske sommervejr. Der skal lyde et stort tak til Sparekassen Danmark og arrangørerne for at gøre dagen til noget ganske specielt for os.

Billetsalget er nu åben

Husk at vi lørdag d. 9. september kl. 17 tager imod FC Thy-Thisted Q på Aalborg Portland Park. Du kan allerede nu sikre dig billet til kampen. Tag alle med du kender under armen og få en hyggelig eftermiddag med god fodbold og derbystemning i topklasse. Ses vi?