læs de seneste nyheder om aab

AaB Kvindefodbold ansætter kommerciel chef

19. november 2021

AaB Kvindefodbold ansætter kommerciel chef

19. november 2021

AaB Kvinde Elitefodbold A/S ansætter pr. 1. januar Kristoffer Kvistgaard som kommerciel chef.

Kristoffer Kvistgaard kommer fra en stilling i Vildbjerg SF, og har tidligere været kommerciel chef i KoldingQ.

Han har en International Bachelor indenfor Sports Management og en videregående uddannelse som handelsøkonom med speciale indenfor Event- og projektledelse.

-For fortsat at kunne udvikle forholdene for ligaholdet er det nødvendigt, at vi får endnu mere fokus på den kommercielle del og giver vores samarbejdspartnere endnu bedre muligheder for eksponering. Det er det, vi i høj grad forsøger på nu. Vi er rigtig glade for, at det er lykkes os at tilknytte Kristoffer Kvistgaard til klubben, siger Kjeld Simonsen fra AaB Kvinde Elitefodbold A/S.

Sideløbende med jobbet som kommerciel chef skal Kristoffer Kvistgaard varetage jobbet som sportschef.

Udover hans kommercielle baggrund, har han også en stærk fodboldmæssig erfaring. Han er i besiddelse af DBU’s A licens, og har blandt andet været assistenttræner i KoldingQ, træner på Færøerne, og senest været tilknyttet Vildbjeg SF.

-Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang hos AaB, hvor jeg efter nogle gode snakke har fået et rigtig godt indtryk af klubben og folkene bag. Setuppet i AaB giver nogle fantastiske forudsætninger for pige- og kvindefodbold, hvilket jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg tror helt sikkert, at det bliver et godt match og ser frem til de udviklingsmuligheder, der er i klubben, siger Kristoffer Kvistgaard.

Vi har i processen med ansættelsen af Kristoffer Kvistgaard haft en rigtig god dialog med Vildbjerg SF, og er glade for deres velvilje i den forbindelse, siger Kjeld Simonsen fra AaB Kvinde Elitefodbold A/S.