læs de seneste nyheder om aab

AaB Kvinde Elitefodbold søger medie-grafiker

9. juni 2021

AaB Kvinde Elitefodbold søger medie-grafiker

9. juni 2021

AaB Kvinde Elitefodbold søger en medie-grafiker eller person med interesse og evner indenfor området.

AaB Kvinde Elitefodbold er en organisation i rivende udvikling. Vi har netop sikret os endnu en sæson i landets bedste kvindelige fodboldrække og forsøger hver dag at optimere på vores setup.

Vi ønsker at optimere på vores ansigt udadtil og derfor søger vi netop dig! Vi vil gerne blive endnu bedre til at fortælle om AaB Kvinde Elitefodbold, vores hverdag, vores spillere og vores uundværlige sponsorer og samarbejdspartnere. Vi søger derfor en, som er kreativ, kan sit grafiske håndværk og kan få noget for hånden. Du må meget gerne være under relevant uddannelse.

Vi ønsker i fremtiden at gøre endnu mere brug af sociale medier, såsom Facebook og Instagram. Vi ønsker i fremtiden at kunne levere flere videoproduktioner af træninger, interviews, sponsor præsentationer og meget mere. Det er derfor et stort ønske, at du har færdigheder indenfor fotografering og videoredigering.

Vi kan tilbyde dig et kreativt og alsidigt job, hvor du selv kan tilrettelægge, hvordan din arbejdstid ser ud. Vi er fortsat en ny organisation, hvor mange ildsjæle hver uge kæmper for at udvikle og skubbe AaB Kvinde Elitefodbold i den rigtige retning. Derfor er det vigtigste for os, at du er passioneret og brænder for netop vores organisation og har samme lyst og drive til at føre AaB Kvinde Elitefodbold til nye højder.

Da der i første omgang er tale om et ulønnet job, må du meget gerne være under uddannelse og et sted, hvor du blot søger erfaring, arbejdsopgaver og et plus på cv’et. Arbejdsmængden vil derfor også være meget op til dig selv.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Mathias Bengtsson28571912 eller mathiasbengtsson@live.dk

AaB Kvinde Elitefodbold A/S