læs de seneste nyheder om aab

AaB Kvinde Elitefodbold søger en sponsoransvarlig, som vil spille med på det bedste hold.

9. juni 2021

AaB Kvinde Elitefodbold søger en sponsoransvarlig, som vil spille med på det bedste hold.

9. juni 2021

AaB Kvinde Elitefodbold A/S er i rivende udvikling, og ud over at vi spiller med i den bedste række på seniorsiden er vores ungdomsside også fremadstormende.

For yderligere, at styrke vores set up søger vi en sponsoransvarlig, som får ansvaret for salg af sponsorater med udgangspunkt i vores sponsorkoncept. Din opgave bliver at drive salget med primært fokus på selv at lave sponsoraftaler. Du vil indgå i et tæt samarbejde med selskabets direktør.

Vi søger dig der arbejder selvstændigt og har drivet til at ”sparke døre ind”, men også kunne indgå i et forpligtende fællesskab, hvor der ”løftes i flok”. Det vil være en fordel, at du har kendskab til fodboldverdenen, men ikke et krav.

Vores ønsker til dig:

  • Har salgserfaring BtB
  • Kendskab til sponsorsalg
  • Har interesse for pige/kvindefodbold
  • Har et relevant netværk
  • Er stærk i din kommunikation – såvel skriftligt som mundtligt

Vi tilbyder en god fast løn samt provision. Jobbet kan både være fuld- eller deltid.

Hvis ovenstående lyder som noget, der kan fange dig, så hold dig ikke tilbage med at kontakte Direktør Kjeld Simonsen på mobil 30 22 43 07 eller mail kjeld@aabkvindefodbold.dk.

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet. Opstart hurtigst muligt.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via nedenstående link iht. GDPR-lovgivningen.Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anna Larsen
al@hviidoglarsen.dk
Tlf.: 2232 7232

Ansøgningsfrist:
1. juli 2021