læs de seneste nyheder om aab

AaB Kvinde Elitefodbold skifter ud på direktørposten

15. marts 2021

AaB Kvinde Elitefodbold skifter ud på direktørposten

15. marts 2021

Direktør i AaB Kvinde Elitefodbold, Pia Nielsen, har valgt at give stafetten videre til den nuværende forretningsansvarlige, Kjeld Simonsen, som fremover skal sidde i direktørstolen.

Mandag har AaB Kvinde Elitefodbold meddelt, at der sker en udskiftning på direktørposten i selskabet. Den nuværende forretningsansvarlige, Kjeld Simonsen, skal fremover varetage jobbet som direktør, hvilket betyder et farvel til Pia Nielsen, som har varetaget den post de seneste par år.

AaB Kvinde Elitefodbold har taget en snak med den nu forhenværende direktør, Pia Nielsen, omkring hendes tid i AaB pige-fodbold og senere AaB Kvinde Elitefodbold

”Det hele startede med etableringen af AaB’s Talentcenter for 10 år siden og i de mange efterfølgende år, var det Talentcentret, der havde mit fulde fokus sammen med flere andre frivillige samt ungdomstrænerne i Kvinde-/pigeafdelingen. Senere hen blev jeg involveret som koordinator på U18 DM, og havde der nogle helt fantastiske år. I en årrække var jeg ansvarlig for at udarbejde vores licens, og de sidste 3 år har det meste af min tid været centreret omkring 1. holdet senior – dels som arbejdende bestyrelsesformand og de sidste par år som frivillig direktør.

På spørgsmålet om, hvilke tanker Pia gør sig om fremtiden i AaB, svarer hun.

Vi har brugt mange år på at bygge tingene op. Vi startede mere eller mindre fra bunden tilbage i 2011, og det er det arbejde kombineret med, at vi i 2018 fik en række investorer med på vores visioner, der gør, at vi er lykkes med at spille med i toppen af dansk kvindefodbold. Dette arbejde skal der bygges videre på, men vi lever også i en verden, hvor tingene hele tiden forandrer sig – også indenfor kvindefodbold – så derfor bliver et vigtigt parameter for vores fremtidige succes, at vi er i stand til at tænke nyt, og det er vi allerede i fuld gang med”.

Du giver direktør-stafetten videre til Kjeld. Kan du sige lidt om, hvorfor valget er faldet på Kjeld, og hvad vil du gerne give Kjeld med af ord på vejen?

”Vi ansatte Kjeld som forretningsansvarlig i sommers, og det viste sig hurtigt, at være en ret god beslutning. Kjeld har siden da taget mere og mere over på mine opgaver og ansvarsområder, og har gjort det til fuld tilfredshed, så derfor fandt jeg det helt oplagt at foreslå bestyrelsen Kjeld, som afløser for mig. Ydermere, så ser jeg Kjeld som en fantastisk ”brobygger”, og når jeg ser ind i fremtiden, så er det tydeligt, at det er en kompetence, som der virkelig bliver brug for. Vi står i årene frem over for nogle fantastisk spændende muligheder, og Kjeld er den helt rette til at gå forrest i forhold til det samt ikke mindst fortsat at sikre følgeskab fra vores ansatte og frivillige og til sidst blive ved med at arbejde for bedre vilkår for kvinderne. Hvis jeg skal give Kjeld nogle fif med på vejen, så vil det være, at han trækker på så mange som muligt omkring sig og sørger for, at vi fortsat er drevet af mange frivillige, som gerne vil være med till at gøre en vigtig forskel for pige- og kvindefodbold i AaB”.

Pia fortsætter i AaB kvinde Elitefodbold A/S bestyrelsen og vil derfor forsat have en finger med i spillet.

Nordjyske har mandag morgen snakket med Kjeld Simonsen, som blandt andet udtaler sig om følgende i forhold til sit nye virke som direktør i AaB Kvinde Elitefodbold

“Mit fokus er blandt andet på at give spillerne bedre vilkår til at forbedre sig. Vi vil gerne skabe rum til, at både træningsmængden og kvaliteten bliver øget – samt at træningen kan foregå tidligere på dagen, så spillerne ikke først kommer hjem sent om aftenen. Det vil også gøre det mere attraktivt for spillere ude fra at vælge AaB”

AaB Kvinde Elitefodbold vil slutteligt takke Pia Nielsen for mange års flot og hårdt arbejde og er glade for, at du forbliver en del af AaB Kvinde Elitefodbold.