læs de seneste nyheder om aab

AaB henter talentfuld canadier i fransk storklub

5. september 2023

AaB henter talentfuld canadier i fransk storklub

5. september 2023

AaB henter den talentfulde canadier Malikaé Allison Dayes.

Af: Mathias Bryde Nielsen

I transfervinduets sidste timer arbejdede sportschef Morten Fals hårdt for at få de sidste aftaler på plads. I interviewet, hvor Morten gav status på, hvordan han syntes, transfervinduet havde forløbet, løftede han også sløret for den nyeste signing, Malikaé Allison Dayes.

Dayes er hentet i St. Etienne, hvor hun var en af holdets profiler. Det forventes, at Dayes kan bidrage med sin power og hurtighed i forsvaret.

Hvorfor vælge AaB Women?

Malikaé Allison Dayes valgte på transfervinduets sidste dag, at skifte Frankrig ud med Nordens Paris. Om skiftet siger hun således:

“Well i was presented the opportunity and you know i just couldn’t resist, it seemed like a wonderful club to join” fortæller Dayes om sit valgt at skifte til AaB women i interviewet.”

Du kan se hele interviewet med Malikaé Allison Dayes her

Hvilken spiller for vi til klubben?

Dayes er forsvarspiller og fik i lørdags debut mod Kolding IF hvor hun blev skiftet ind i det 87. minut. Selv beskriver Dayes sig således:

“I am very agressive, fast, very good in 1v1 and i have very good vision”.

Vi glæder os til at følge Malikaé Allison Dayes i løbet af sæsonen.

Læs også: AaB Hyldet på Aalborg Portland Park

Køb din billet til første hjemmekamp allerede nu!

Lørdag tager vi imod FC Thy-Thisted Q på Aalborg Portland Park kl. 17. Vi har brug for al den støtte, vi kan få, så vi kan tage vores første sejr. Tag alle med dig og kom og støt pigerne. Det bliver en hyggelig eftermiddag med topfodbold i høj klasse. Ses vi?