læs de seneste nyheder om aab

AaB henter erfaren hollandsk forsvarsspiller

25. august 2023

AaB henter erfaren hollandsk forsvarsspiller

25. august 2023

AaB Women opruster med en markant profil.

Af: Tobias Ashton

AaB Women har fået en spændende tilføjelse til holdet i form af den talentfulde spiller, Mijke Roelfsema. Den hollandske forsvarsspiller kommer til klubben efter senest at have spillet for Apollon Ladies FC på Cypern.

Hun blev mødt i lufthavnen af en af vores mange frivillige, Peter Moesgaard og hans søn Elliot. Her blev hun efterfølgende kørt til Aalborg Portland Park, hvor operation manager Irina Christensen og sportschef Morten Fals tog imod.

Mijke Roelfsema sammen med frivilligkoordinator Peter Mosgaard Larsen og hans søn Elliot

Selv er Mijke glad for muligheden, og hun glæder sig til at komme i gang i den danske liga.

“Min agent gav mig besked om, at der var en mulighed for at spille for AaB! Jeg talte med Morten, og det var en fantastisk samtale. Dette gjorde mig meget spændt på at komme og spille her. Alt var præcis, hvad jeg ledte efter i en klub.”

“Jeg ved, at dette er en professionel liga med hold og spillere på højt niveau. Der er gode ressourcer og faciliteter til et kvindefodboldhold. Jeg nød virkelig at tale med alle menneskerne fra klubben og følte mig virkelig hjemme”, siger Mijke Roelfsema.

Læs også: AaB henter målmand i FC Nordsjælland

Foruden det imponerende høje niveau, oplever Mijke også en atmosfære af samhørighed i klubben – noget, som betyder meget for den hollandske forsvarsspiller.

“Klubben har en familiær stemning, som er meget vigtig for mig. Jeg elsker også det faktum, at vi er et hold, der arbejder på at blive bedre og større i de kommende år. Det er fantastisk at være en del af den opbyggende fase og se klubben udvikle sig.”

Rolig på bolden

Når Mijke skal karakterisere sig selv som spiller, er der især to egenskaber, der skiller sig ud – at være rolig på bolden og præcision på standardsituationer.

“Jeg synes, jeg er en spiller, der virkelig kan lide at holde og distribuere bolden. Jeg forbliver meget rolig på bolden og i tacklingssituationer. Jeg vil sige, at jeg er god til at læse spillet og de modstanderspillere, jeg spiller imod. Jeg kan lide at spille aggressivt, men samtidig klogt og kontrolleret. Jeg kommunikerer meget i bagkæden.”

“Jeg mener, at min spidskompetence er at tage frispark og hjørnespark.”

Personlig målsætning

Og lige netop standardsituationerne skal være med til at indfri nogle af de personlige målsætninger, Mijke har for sæsonen.

“Mine personlige mål er at øge min kommunikation endnu mere! Jeg vil gerne have et par assists! Og fortsætte med at lære af træneren og medspillerne for at blive en mere erfaren og komplet spiller.”

Mijke Roelfsema har foruden Apollon Limasol Ladies FC spillet for den hollandske Eredivisie-klub ADO Den Haag.

Skal du være partner i klubben?

Er din virksomhed interesseret i at blive en stolt sponsor af AaB og dermed støtte elitefodbolden for kvinder i Nordjylland? I den kommende sæson vil vores kampe blandt andet blive distribueret på landsdækkende tv. Det giver jer en fantastisk mulighed for at få eksponering for tusindvis af tilskuere på tværs af landet.

Læs mere om mulighederne her og bliv en del af den spændende rejse. Sammen skaber vi en stærk forbindelse mellem din virksomhed og AaB Kvindeelite, samtidig med at vi fremmer og udvikler kvindefodbolden for Hele Nordjyllands Hold!